Znalezione w garażu.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Znalezione w garażu.

W wynajmowanym garażu znalkazłem nieotwierane piwo EB z data przydatności 24.02.99, kapsel ID 5231, ID etykiety nie mogłem znaleźć oraz kilka butelek żywca. Jeśli ktoś chce coś ze zdjęcia to na PW szczegóły.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• darekd
    Giesinger, Munique Heller Bock
    darekd
    Monachijski browar z historią od 2006 r. Zaczynali bodaj w garażu a po kilkunastu latach uruchomili nowy, duży zakład.

https://www.giesinger-braeu.de/

6,6% alk.

Aromat - słodowy z dojrzałymi różnymi śliwkami (słodsze, ale nuta kwaskowa też), ciut miodu,...
    2025-01-05, 22:21
  • Prusak
    Browar Markowy, Hajnowskie Jasne Pełne
    Prusak
    E: 12%
    A: 4, 6%
    Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
    Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...
    2024-09-20, 18:15
  • ART
    AleBrowar, Hop Sasa Double Ipa
    ART
    Mamy tu kolejną odsłonę Hop Sasa. Tu DIPA z Zombie i Amora Preta do chmielenia. Butelka.

No nie wiem. W ciemno powiedziałbym że to jakiś lekki owocowy kwas. Ale nie... to miała być double ipa z polskimi chmielami. Ostrzyłem sobie zęby na to jakie efekty daje zombie. No nie o takie...
    2024-02-16, 19:22
  • heckler
    Czechy, Černilov, Černilov 350, Pivovar Gryf
    heckler
    Černilov to gmina w Czechach, w powiecie Hradec Králové i to tam w kwietniu 2022 roku został otwarty browar Gryf. Właścicielem i sladkiem zarazem jest sympatyczny, były piwowar domowy Robert Čáp.

Browar mieści się w byłym, przebudowanym garażu na prywatnej posesji, gdzie również...
    2023-08-24, 06:13
  • heckler
    Czechy, Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 11:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...