Mam dwa egzemplarze ksiązki o ww tytule, autorstwa Leszka Łuczaka, wydanej przy współpracy Kampanii Piwowarskiej. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to jeden chętnie sprezentuję.
Piwo,piwko,piweńko
Collapse
X
-
Piwo piwko piweńko
Witam, jestem zainteresowany. Bliższe info na pw lub mailaZbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
-
A tak swoją drogą to co jest w tej książce. Czy to tylko reklama KPComment
-
-
To całkiem ładnie wydana pozycja cześciowo faktycznie poświęcona historii browarów wielkopolskich, ale bez, moim zdaniem, szczególnie nachalnej reklamy KP.
Jest trochę ogólnych informacji o piwie, kilka fajnych fotek - przekartkowałem z przyjemnością.Comment
Related Topics
Collapse
-
Jesteś pasjonatem rzemieślniczego piwa? Chcesz być częścią browaru Profesja?
Poszukujemy do pracy osoby na stanowisko - Specjalista ds. marketingu.
Zakres obowiązków:
• Organizowanie działań związanych z promocją i reklamą asortymentu firmy
...2017-03-28, 14:18 -
Zamieszczę i opisze kilka pozycji które posiadam:
Piwo, Piwko, Piweńko...., autor- Leszek Łuczak, wydawca- KWARTET s.c. Poznań rok 2000, oprawa twarda, papier kredowy, stron 115.
Bogato ilustrowana historia browarów wielkopolskich....2002-05-30, 01:00 -
Naxos Beer to kolejna grecka rzemieślnicza inicjatywa. Minibrowar powstał w 2016 roku na Naksos, największej z wysepek malowniczego archipelagu Cykladów. Póki co produkują trzy rodzaje piw - stouta, india pale ale oraz pilsnera. Każde z nich jest opatrzone elegancką etykietą, na której widnieje...
-
Channel: Grecja
2017-09-22, 10:27 -
-
Do wymiany lub do zbycia. Czekam na propozycje. Co szukam w P.S. poniżej
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2011-03-29, 16:19 -
-
Artyku z "MEDIA I MARKETING POLSKA":
Carlsberg Okocim SA rozpoczął promocję pod hasłem "Narciarski raj"
_ Browar Carlsberg Okocim SA rozpoczął 8 listopada br. promocję konsumencką "Narciarski raj". Jej zasady widnieją na etykietach, w które zaopatrzono...-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment