Ta etykieta pasuje także do tematu Wozy konne załadowane beczkami z piwem - szukam wafli, etykiet:
tematyka agrarna
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Należy także wskazać na Bizona 2 z GabaLast edited by adam16; 2006-03-21, 17:19.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Dla niezaznajomionych z tematem trzeba wspomnieć o etykietach z Ambera:
id: 1281 - ta tylko pośrednio, ale jednak nawiązuje do tematu, tak jak i Sekator - id: 68,
a już bezpośrednio z tym zwiuazane są id: 17 oraz id: 21
Comment
-
-
Cześć!
Poprzednio wystawione masz, może coś z tych Cię zainteresuje.
Mam do zaproponowania zestaw podstawek z twoją tematyką:
orka na polu, żęcie zboża sierpem, traktor wśród pól ze zbożem i para w snopku zboża.
Wyślij maila na mój adres to prześlę Ci jeszcze parę podstawek.
Wymiana nawozy konne z beczkami.
Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment