wymiana starych kapsli

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gregbeerek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.02
    • 65

wymiana starych kapsli

Mam na wymianę:
    1) stary kapselek z Gdańska z korkiem (nr 3 w katalogu),
    2) kapsel z rozlewni METEX z Ostrzeszowa - zielony (nr 3 w katalogu),
    3) stary kapsel z Grodziska Wlkp. z korkiem (nr 4 w katalogu).
    Proszę o propozycje wymiany
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

A co Cię konkretnie interesuje ?
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Belgia, Antwerpen, Indiëstraat 21, Antwerpse Brouw Campagnie
      dadek
      Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
      2024-10-04, 23:49
    • boxer1981228
      Kolekcja starych etykiet pomoc w ocenie i wycenie :)
      boxer1981228
      Witam,

Jestem w posiadaniu starej kolekcji etykiet od piw. Kolekcjonował je mój ojciec za starych czasów. Jest tego prawdopodobnie 1550 szt. Wszystkie posegregowane w 4 pudełkach. Etykiety z tego co wiem wszystkie nowe, nie odklejane. Były uzyskane poprzez korespondencję z browarami...
      2021-09-30, 14:46
    • dadek
      Czechy, Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
      dadek
      To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
      2022-09-08, 02:08
    • methiu83
      Identyfikacja 2 starych butelek po piwie
      methiu83
      Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
      2020-05-25, 19:38
    • dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 18:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...