A tak podstawek i szkła pozbyć się nie chcesz
Oddam kolekcjonerom
Collapse
X
-
Etykietki z animalsami
Cześć,
mam na zbyciu jakieś etykietki z rowerami.
Mnie interesuja natomiast etykietki, ewentualnie też podstawki ze zwierzakami (animalsy) do mojej kolekcji tematycznej.
Jeżeli możesz zaoferować coś w tym temacie, chetnie wymienie.
Leslie (Czechy)Comment
-
Nie chcę zakłądać nowego tematu pod tytułem "Oddam kolekcjonerom" więc dopiszę się tutaj.
Oddam w dobre ręce podkładki od piw belgijskich:
(mam po 2 szt.)
Westmalle dubbel,
Gildenbier browar Haacht (łucznik na podkładce),
La Ramee klasztorne (ciekawy kształt, dwustronne),
(4 szt.) Gentse tripel (z widokiem miasta Gent, Van Steenberg br. na licencji DeHopduvel).
I mam jeszcze rarytas:
podkładki baru DeHopduvel z Gent (2 szt. trochę używane, bar nie chciał dac nowych)
i chyba extra rarytas: Chimay, okolicznościowe, z okazji wystawy poświęconej historii piwa i serów z Chimay (3 szt.)
Proszę o PW. Będę prawdopodobnie w sobotę na warsztatach i na 100% na "sensorycznej degustacji" w niedzielę we Wrocławiu.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
też się podłączę do tematu, w przypływie szału dokonałem oczyszczenia zalegających butli z etykiet. wśród standardowych wzorków znalazło się coś ciekawszego.
jeśli ktoś ma ochotę na przyłaczenie do swojego zbioru etykietki z wiedeńskiego browaru restauracyjnego - 7 Stern Braeu - z piwa "Chilli" - zapraszam na PW.
Etk. można podciągnąć pod tematykę agrarną czy też piekelną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTznalazło się coś ciekawszego... etykietki z wiedeńskiego browaru restauracyjnego - 7 Stern Braeu - z piwa "Chilli"
No chyba, że jest z Twoim podpisemLast edited by Bombadil13; 2007-02-20, 21:28.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13ART coś Ty, oni wysyłają etykiety jeśłi tylko do nich prośbę mailem ( office@7stern.at ) prześlesz.
No chyba, że jest z Twoim podpisem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment