Zauważyłem, że ostatnio pojawiło się wśród Nas kilku początkujących waflarzy i to głównie do nich adresuję moją propozycję. Z propozycji mogą również skorzystać starzy, choć oni za pewne już je wszystkie mają. Mam trochę nadwyżek popularnych wafli z KP i CP. Są to ID.20040, 25579, 22805, 19499, 18131, 23938, 22737, 22736 i 26640. Oddam je potrzebującym jako prezent świąteczny. Jeżeli jest ktoś chętny zapraszam na PW.
Oddam popularne wafle początkującym waflarzom
Collapse
X
-
Oddam popularne wafle początkującym waflarzom
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 15:24 -
-
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-01-19, 18:09 -
-
Witam,
Nadszedł czas wiosennych porządków.
Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda
Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
Pozdrawiam...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-03-20, 12:49 -
-
Witam.
Mam do oddania trochę podstawek. Jest tego tyle, a nawet więcej.
Ktoś chętny?...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Jak w tytule, oddam szyld blaszany, stan jak na zdjęciu.
Jeśli ktoś jest chętny, proszę o wiadomość na PW....1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment