JW. Szukam kufla z grubego szkła, o pojemności pół litra. Gdzie w Łodzi mam szukać kufli?
Gdzie w Łodzi można kupić kufel?
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
-
-
Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
-
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.