Poszukuję wszelkich gadżetów elektronicznych dotyczących polskich browarów.
Może ciut uściślę.
Jak zapewne dobrze myślę, wiekszość z Was lata po internecie nie tylko po stronach BrowarBizowych, ale też po wielu innych stronach.
Skoro tak, to zapewne od czasu do czasu trafiacie na różnego rodzaju banery, reklamówki piw, reklamówki kampanii piwnych, tapety związane z polskimi browarami, czasem na stronach browarów można to znaleźć jako PREZENTY.
Ja co jakiś czas przeczesuję net właśnie w poszukiwaniu takich rzeczy, ale gdybyście mi forumowicze pomogli to bardzo byłbym rad (nie chodzi o kraj Rad ).
Gdyby ktoś zechciał mi pomóc w takim zbieractwie to bardzo prosiłbym o informacje o znaleznionych gadżetach na adres kalifat@wp.pl najlepiej w formie:
- rodzaj gadżetu: XXXX, browar XXXX, link XXXX
lub
- rodzaj gadżetu: XXXX, browar XXXX a gadżet w załączniku
Istotne dla mnie jest to, żeby taki gadżet był zciągalny z netu na komputer.
Aha i dotychczas stosowana moja klasyfikacja gadżetów:
- baner reklamowy browaru nieruchomy (np. obrazek jpg)
- baner reklamowy browaru ruchomy (np. obrazek gif)
- baner reklamowy piwa (j.w.)
- baner reklamowy kampanii piwnej (j.w.)
- tapeta
- wygaszacz
- gra java
- gra flash
- film
- info o portalach sponsorowanych: Sponsor/Rodzaj_strony (np. http://www.reddsgo.pl/)
chyba nie pominąłem niczego
Poszukuję również STARYCH takich gadżetów. Stary w tym wypadku to trochę dziwne określenie, bo trudno tu mówić o wieku czegoś takiego. Stare to takie, którego już nigdzie się nie uwidzi, a może ktoś kiedyś w przypływie emocji zgrał do siebie na komputer.
Może ciut uściślę.
Jak zapewne dobrze myślę, wiekszość z Was lata po internecie nie tylko po stronach BrowarBizowych, ale też po wielu innych stronach.
Skoro tak, to zapewne od czasu do czasu trafiacie na różnego rodzaju banery, reklamówki piw, reklamówki kampanii piwnych, tapety związane z polskimi browarami, czasem na stronach browarów można to znaleźć jako PREZENTY.
Ja co jakiś czas przeczesuję net właśnie w poszukiwaniu takich rzeczy, ale gdybyście mi forumowicze pomogli to bardzo byłbym rad (nie chodzi o kraj Rad ).
Gdyby ktoś zechciał mi pomóc w takim zbieractwie to bardzo prosiłbym o informacje o znaleznionych gadżetach na adres kalifat@wp.pl najlepiej w formie:
- rodzaj gadżetu: XXXX, browar XXXX, link XXXX
lub
- rodzaj gadżetu: XXXX, browar XXXX a gadżet w załączniku
Istotne dla mnie jest to, żeby taki gadżet był zciągalny z netu na komputer.
Aha i dotychczas stosowana moja klasyfikacja gadżetów:
- baner reklamowy browaru nieruchomy (np. obrazek jpg)
- baner reklamowy browaru ruchomy (np. obrazek gif)
- baner reklamowy piwa (j.w.)
- baner reklamowy kampanii piwnej (j.w.)
- tapeta
- wygaszacz
- gra java
- gra flash
- film
- info o portalach sponsorowanych: Sponsor/Rodzaj_strony (np. http://www.reddsgo.pl/)
chyba nie pominąłem niczego
Poszukuję również STARYCH takich gadżetów. Stary w tym wypadku to trochę dziwne określenie, bo trudno tu mówić o wieku czegoś takiego. Stare to takie, którego już nigdzie się nie uwidzi, a może ktoś kiedyś w przypływie emocji zgrał do siebie na komputer.
Comment