Mam zamiar się ich pozbyć jeżeli komuś by się przydały fotki wyślę na maila. Kontakt: kacabaja@op.pl
Sprzedam puszki
Collapse
X
-
-
W temacie zbierania puszek cos jak by lekko drgnelo i mysle ze z czasem hobby to moze sie rozwinac. Oczywiscie ze juz istnialo kiedys w okresie padajacego PRLu ale funkcjonowalo raczej na troche innych zasadach niz obecne kolekcjonerstwo birrofiliow. Ja sam kupilbym (choc na razie za niewielkie pieniadze) kilka starszych puszek do mojej kolekcyjki (np pierwsze puszki z Warki z polowy lat 90 lub wareckie i byc moze - radomskie - puszki z rozlewnii Hortaqua z podobnego okresu) ale wiem ze sa ciezkie do zdobycia.Jesli masz jakies rarytasiki to reklamuj sie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
kto ? ja ? Ja jestem z Yelonek a teraz tam gdzie napisalem w profilu wiec wole unikac polaczen telefonicznych. Jesli wiec masz sprawe do mnie to prosze najlepiej o PW.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment