JESTEM ZAINTERESOWANY TWOIMI PUSZKAMI 5 L. W SWOIM ZBIORZE MAM 33 POLSKIE BECZOLKI , PODOBNO WSZYSTKIE JAKIE WYSZLY , A Z INNYCH NIE KRAJOWYCH PONAD 500 , ODPISZ , KROL POLSKICH PUSZEK
chetnie przeslalbym zdjecia ale niestety pracuje w Irlandii . Dopiero co bylem na swietach w Polsce i na razie sie nie wybieram z powrotem , mojej Mamie nie bedzie chcialo robic sie zdjec a po drugie w poblizu nie ma internetu . Pochodze z bialostockiego . Jedna pomylka :doliczylem sie w sumie 33 polskich beczolek - 29 innych i 4 ktore maja inne strony .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZBIERACZY PUSZEK
dostalem kilka e-maili na temat moich puszek 5 litrowych , kilka bylo niemilych i dlatego zdecydowalem sie nie udostepniac zdjec moich puszek . Widze ze w Polsce sa kolekcjonerzy puszek 5 litrowych- jezeli tak to powinni wiedziec ze w Polsce wyszlo ich przynajmniej 29 , latwo policzyc : 6 puszek LEZAJSK (bialy , czerwony , 2 x full i 2 kristall ) , 5 TYSKIE (4 regularne i 1 test can ) , 4 PIASTy , 3 VAN PURy , 2 ROGERy , 2 OKOCIMy(jeden swiateczny , drugi OKOCIM ZAGLOBA ) 1 DORTMUNDER , 1 JUBILAT , 1 KNAP , 1 TOPFER , 1 STEFFL , 1 SPIZ I 1 NAMYSLOW . W czerwcu jade do Niemiec i Holandii spotkac sie z najwiekszymi zbieraczami gallonow na swiecie , byc moze beda mieli inne polskie 5-litrowki o ktorych nie wiem ,
POZDRAWIAM
TAK , MAM PUSZKI 5 LITROWE I TAKZE MALE PUSZKI NA ZAMIANE I MOGE JESZCZE WIECEJ ZALATWIC , NALEZE DO 3 NAJWIEKSZYCH KLUBOW PUSZKARZY NA SWIECIE . JAKIE I ILE MASZ 5-TEK NA WYMIANE ?
Comment