JESTEM ZAINTERESOWANY TWOIMI PUSZKAMI 5 L. W SWOIM ZBIORZE MAM 33 POLSKIE BECZOLKI , PODOBNO WSZYSTKIE JAKIE WYSZLY , A Z INNYCH NIE KRAJOWYCH PONAD 500 , ODPISZ , KROL POLSKICH PUSZEK
chetnie przeslalbym zdjecia ale niestety pracuje w Irlandii . Dopiero co bylem na swietach w Polsce i na razie sie nie wybieram z powrotem , mojej Mamie nie bedzie chcialo robic sie zdjec a po drugie w poblizu nie ma internetu . Pochodze z bialostockiego . Jedna pomylka :doliczylem sie w sumie 33 polskich beczolek - 29 innych i 4 ktore maja inne strony .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZBIERACZY PUSZEK
dostalem kilka e-maili na temat moich puszek 5 litrowych , kilka bylo niemilych i dlatego zdecydowalem sie nie udostepniac zdjec moich puszek . Widze ze w Polsce sa kolekcjonerzy puszek 5 litrowych- jezeli tak to powinni wiedziec ze w Polsce wyszlo ich przynajmniej 29 , latwo policzyc : 6 puszek LEZAJSK (bialy , czerwony , 2 x full i 2 kristall ) , 5 TYSKIE (4 regularne i 1 test can ) , 4 PIASTy , 3 VAN PURy , 2 ROGERy , 2 OKOCIMy(jeden swiateczny , drugi OKOCIM ZAGLOBA ) 1 DORTMUNDER , 1 JUBILAT , 1 KNAP , 1 TOPFER , 1 STEFFL , 1 SPIZ I 1 NAMYSLOW . W czerwcu jade do Niemiec i Holandii spotkac sie z najwiekszymi zbieraczami gallonow na swiecie , byc moze beda mieli inne polskie 5-litrowki o ktorych nie wiem ,
POZDRAWIAM
TAK , MAM PUSZKI 5 LITROWE I TAKZE MALE PUSZKI NA ZAMIANE I MOGE JESZCZE WIECEJ ZALATWIC , NALEZE DO 3 NAJWIEKSZYCH KLUBOW PUSZKARZY NA SWIECIE . JAKIE I ILE MASZ 5-TEK NA WYMIANE ?
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...
Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
Hej. Mam do oddania kilka puszek po piwie sprzed ponad 20, 30 lat. Mogę dorzucić trochę innych puszek po napojach bezalkoholowych. Mogą być lekko zakurzone.
Odbiór osobisty w Warszawie.
Od niedawna trafiła do Polski moda na puszkowe piwo z browarów rzemieślniczych. Ponieważ najtańszą alternatywą dla małych browarów jest etykieta, to czyste puszki są oklejane właśnie dedykowanymi etykietami papierowymi bądź też plastikowymi. Pierwszy nowa modę wprowadził Browar Jana,...
Comment