Poszukuje etykiet z paniami/pannami. Roznegliżowane poszukiwane szczególnie. Etykiety mogą być polskie lub zagraniczne. Wzamian oferuję poniższe zestawy.
etykiety z paniami poszukuję
Collapse
X
-
Ciekawe etykiety - sam kiedyś się zastanawiałem nad zbieraniem takich różowych serii.Last edited by adam16; 2006-02-07, 20:05.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ciekawe etykiety - sam kiedyś się zastanawiałem nad zbieraniem takich różowych serii.
Mogę nawet powiedzieć, że zbieram, tylko jeszcze nie mam żadnej. Ale chętnie przyjmę każdą ilośćPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A ja się zastanawiałem nad zbieraniem takich pań
Mogę nawet powiedzieć, że zbieram, tylko jeszcze nie mam żadnej. Ale chętnie przyjmę każdą ilośćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Mam etykietę (razem z butelką i przeterminowanym piwem ) od piwa Topovar (chyba). na etykiecie była zdrapka umożliwiająca ekspozycje piwa w sklepach (przesłaniała część zdjęcia ) Zdrapka jak już napisałem "była". Etykieta nie jest w super stanie (zdrapywanie ) i nie jest jeszcze odklejona z butelki. Jutro postaram się zamieścić zdjęcie. Ale jest jeden problem - z wymiany nici!!! ja nie zbieram etykiet, więc nie przysyłaj mi swoich. Jeśli będziesz zainteresowany wyślę Ci ją. (etykietę)
Comment
-
-
Jak sądzisz dlaczego to piwo jest przeterminowane? Data przydatności to styczeń 2002! Gdybym je teraz dostał to bym wypił. Ale tak starego nie ruszę. Oooo! nawet jest adres www: www.topvar.sk I teraz zauważyłem mój błąd!!! nie topovar a TOPVAR. przepraszam, ale pisałem z pamięci. Teraz mam butelkę przed sobą.
Comment
-
mam takowe etykiety w zamian za inne etykiety z moich zbiorow tematycznychComment
-
Była na pocz. lat 90-tych taka krótka seria (2 lub 3 etykiety) zwana zresztą "Różowa seria" z któreś podłódzkiej rozlewni (nie pamiętam: Łask, dzis. Koreb lub Piotrków, dzis. Kaper). Etykiety wyglądały tandetnie i były drukowane na papierze tylko trochę lepszym od pakowego, ale trafił mi się jakiś belgijski kolekcjoner też zbierający etykiety z dziewczynami. Rany, jak on mi za nie dziękował
Powinienem gdzieś znaleźć jeszcze te wzory, to ci wyślę, Dryx. Odezwę się na PW.Comment
Comment