kolekcja kufli i szklnek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JACEK75
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.02
    • 2

kolekcja kufli i szklnek

Witam

Mam do zaoferowania kolekcję kufli i szklanek (ok 100 szt.) w pojemnościach od 0,02 l do 2,0 litra. Wsród nich znajduje sie kolekcja kufli barowych (0,5l) z lat 70-80-90, kufle gliniane i wiele, wiele innych polskich i zagranicznych browarów.
    Blizszych informacji udzielam pod adresem jacek.lawinski@wp.pl
  • Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Z może jednak powiedziałbyś coś tutaj Zbyt znany nie jesteś na forum chyba więc trzeba by było coś o sobie powiedzieć a potem interesy robić

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Related Topics

Collapse

• sam84
      Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
      sam84
      Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
      2023-01-13, 18:14
    • Alkoneser
      Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
      Alkoneser
      Cześć,
      moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
      Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
      2023-06-20, 13:01
    • otvirak
      prośba o identyfikację kufli
      otvirak
      Witajcie!
      mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
      ...
      2024-08-05, 19:59
    • dadek
      Czechy, Vojkovice 252, Pivovar Koníček
      dadek
      Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
      2023-11-22, 05:14
    • dadek
      Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
      dadek
      W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
      2023-10-04, 23:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...