Gościa już pewnie tu nie zobaczymy. Czy to o to chodziło
posiadam etykiety browaru Konstancin
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Gościa już pewnie tu nie zobaczymy. Czy to o to chodziłoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Gościa już pewnie tu nie zobaczymy. Czy to o to chodziło
Przepraszam. Można było łagodniej!PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotCzy jemu chodziło o zarobek na nas i to wiecej niż sporyJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Bez przesady. O co mógł się obrazić GOLD? Jeśli ma coś więcej do powiedzenia niż tylko rzucenie oferty sprzedaży, to nie powinno być problemu. Czy coś złego jest w pokazaniu, że się pomylił dając taką, a nie inną cenę?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Wszędzie jest tak samo. Nie musisz kupować piwa w sklepie, w którym jest ono wyraźnie droższe, idziesz do innego i kupujesz po cenie odpowiadającej Ci, i nie sądzę, żebyś beształ ekpedientkę z tego pierwszego sklepu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotOczywiście tylko że to sklep 'przyszedł' do mnie a nie ja do sklepu.I do tego proponuje mi wcisnąc towar za niebotyczna sume przekonywując że robię interes życia.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007, nie musiałeś odpowiadać i zwyczajnie zignorować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Brawo Kiszot. Byle co byle pod włosGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikBrawo Kiszot. Byle co byle pod włosLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikBrawo Kiszot. Byle co byle pod włos
Dajcie spokój, zaraz temat powędruje wiadomo gdzie...Comment
Comment