Gdzie mozna kupic litrowe kufle??Bardzo trudno jest je dostac.
Litrowe Kufle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika The_Wicker_ManGdzie mozna kupic litrowe kufle??Bardzo trudno jest je dostac.Last edited by Shlangbaum; 2006-03-07, 12:32.
Comment
-
-
Ponadto koleś o numerze gg 5992568 ma takie kufle. Mieszka w Krakowie Swoszowicach jakby co. Jakiś czas temu chciał sprzedać i nie sprzedał. Później ja chciałem kupić a on nie chciał sprzedać. Może znów chce Nazywa się Szymon Radoń. Jego mail to szymonsvs@tlen.pl
Comment
-
-
Litrowe kufle Maas z Oktoberfest......ktoś mi dzisiaj powiedział, że 100% tychże kufli, produkowanych jest w Polsce.....aż mi się wierzyć nie chce, ponieważ byłem na wielu Oktoberfestach w Monachium i wszystkie kufle miały na spodzie wytłoczony napis Austria......wszystkie z mojej kolekcji też tak mają !! Czy ktoś mnie może oświecić jak to naprawdę jest ???
Dzięki za informacje i pomoc.
pozd
Comment
-
-
Wyłączność na produkcję kufli na Oktoberfestach w Monachium ma huta szkła Stolzle. Jest to Austryjacka huta, która mieści się w Częstochowie."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
co może też dodatkowo tłumaczyć istnienie Bavarianhaus w Częstochowie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment