Etykiety Brzeg i Namysłów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Etykiety Brzeg i Namysłów

Mam na zbyciu trochę nowszych etykiet z browarów w Brzegu i namysłowie. Chętni - kontakt przez krzysiu@browar.biz

Related Topics

Collapse

• ART
    2024.09.07 - Namysłów - zwiedzanie browaru i trochę historii
    ART
    Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.

Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...
    2024-09-03, 20:53
  • Javox
    Namysłów, EB
    Javox
    Kod N
    Zawartość alko 5.0%

Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - jaśniejsze złoto.
    Aromat - zbożowość z nutą lagerową.
    Smak - lekko słodkawe, zbożowo owocowe (gorzkawy lager), gorzkawa...
    2025-03-05, 00:17
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Namysłów, Namysłów ul. Chrobrego 26
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 23:39
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • Oazatrak
    Browar Namysłów na sprzedaż ?
    Oazatrak
    Od kilku dni w Namysłowie aż huczy ze Grupa Zywiec (lub inny duzy znany inwestor) jest w trakcie finalizacji zakupu Browaru Namysłów. Co to moze oznaczac dla browaru w Namysłowie? Zapewne nic dobrego...
    2018-10-19, 18:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...