Oddam w dobre ręce kapsle z piw własnogębnie wypitych. Starałem się otwierać ostrożnie. Będzie tego ok. 30 szt. rozmaitej proweniencji.
Kapsle oddam.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechOddam w dobre ręce kapsle z piw własnogębnie wypitych. Starałem się otwierać ostrożnie. Będzie tego ok. 30 szt. rozmaitej proweniencji.
-
ja mam około 400 kapsli (polskie i zagraniczne ) które wymienie na etykiety . Info i oferty na PWmój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czebrysmożna prosić skany kapsli
I Wszystkim co o mnie pamietaja jeszcze raz DZIEKI
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Wpadły mi w ręce kapsle z Namysłowa (ID: 23556, 23552, 21369, 18140). Mi są całkowicie zbyteczne. Jeśli ktoś ma na nie ochotę niech da znać.
Andi nigdy nie odwowi przyjecia Kapsli i w miare mozliwosci zawsze sie odwdzieczy.
mysle ze takie posty jak powyzej sa to zbyteczne.
Pozdrawiam AndiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndiPrzeczytaj powyzsze Posty i juz na przyszlosc bedziesz wiedzial co zrobic ze zbytecznymi Kapslami
Andi nigdy nie odwowi przyjecia Kapsli i w miare mozliwosci zawsze sie odwdzieczy.
mysle ze takie posty jak powyzej sa to zbyteczne.
Pozdrawiam AndiJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Comment