Juz wymienione, jeszcze wczoraj. Niedługo spodziewam sie kolejnych to dam znać
Etykiety - tematyka fauna (zwierzeta)
Collapse
X
-
Last edited by becik; 2006-04-12, 11:17.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Chyba żartujesz???
Piszesz jasno etykietki DO WYMIANY, nie??
Podwiesiłeś je pod mój temat na giełdzie, wiec de facto zaproponowałeś je mnie, nie?? To jak możesz teraz napisać już wymienione?? żarty sobie stroisz?? W ten sposób po prostu sie nie postepuje!
LeslieComment
-
Wydawało mi się, że dogadalismy się wczoraj na PW ale widzę, że nie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Dotychczasowe wymiany
Chyba wypada podziekować tej na razie około dziesiatce bywalców browaru.biz, z którymi do tej pory przeprowadziłem wymiane, za fatyge przy przegladaniu swoich etykiet i wyodrebnianiu z nich animalsów, które mnie interesuja!
Wszystkie wymiany przebiegły bez problemów, najzupełniej O.K.
Wiec dzieki!
I prośba pod adresem kolejnych kolegów na browarze:
o ile macie jakieś niepotrzebne etykietki ze zwierzakani (animalsy) prosze uprzejmie o kontakt (PW)! Chetnie wymienie na inne etykietki, ewentualnie podstawki!
W toku sa jeszcze dwie czy trzy kolejne wymiany, wiec mam nadzieje, że także dojda do skutku
Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że średnio w trakcie jednej wymiany uzyskam około trzydziestki nowych interesujacych etykiet
Dla inspiracji szanownych kolegów może przykładowo dwie etykietki, których jeszcze niestety nie mam:
Comment
-
ETYKIETKI Z ANIMALSAMI - CIAGLE POSZUKUJE
Koledzy,
przypominam, że ciagle szukam ciekawych etykiet z animalsami (zwierzaki) z całego świata do mojej kolekcji tematycznej!!
Bardzo prosze przejrzeć swoje dublety i w miare możliwości zaproponować mi coś w tym temacie!
Chetnie wymienie na inne etykiety, czy też podstawki.
Dzieki!
Leslie (Czechy)
Oto jedna etykietka dla inspiracji (Tajlandia):
Comment
-
ANIMALSY
Po dłuższej przerwie kontynuuje temat i powtarzam, że jestem bardzo rad za każda oferte anumalsów do mojej kolekcji!Wymienie za inne etykiety, podstawki lub kapsle.Konkretne oderty tutaj lub na PW.
Mam również na wymiane kilkadziesiat dubletów z animalsami.
Poszukuje osób interesujacych sie tym tematem.
Comment
Comment