Dziś zauważyłem zmianę szaty na czerwonym Bosmanie.Na etykiecie pojawił się prawdziwy Bosman jak to kiedyś bywało,kontra i krawatka też zmieniona,choć kolorystyka jest podobna.Kapsel b/z.
Zmiana szaty w Bosmanie
Collapse
X
-
Piast również ma mieć odświeżony wizerunek. Ciekawe czy Kasztelan też, wychodzi na to, że te piwa są traktowane jak regionalne odsłony tego samego produktu. -
Kasztelan już ma. W sieci Polo Market Kasztelan Jasne Pełne w nowej, moim zdaniem dużo ciekawszej, etykiecie. Mocne jeszcze po staremu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DreamerKasztelan już ma. W sieci Polo Market Kasztelan Jasne Pełne w nowej, moim zdaniem dużo ciekawszej, etykiecie. Mocne jeszcze po staremu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrPiast również ma mieć odświeżony wizerunek.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxMogli by coś zmienić, bo od chwili przejęcia Piasta przez Carlsberga, prezentował się, biorąc pod uwagę kapsle, najgorzej. Od początku ten sam kapsel, czy to na Piaście Jasnym Pełnym (póżniej Wrocławskim), Mocnym, czy na początku ten sam na Książu. Nie biorę pod uwagę wersji Zimowej.Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam,
Po wielu latach przerwy, trzy lata temu powróciłem do kolekcjonowania etykiet piwnych. W bardzo okrojonym zakresie. Konkretnie przezroczystych/plastikowych od Heinekena i Desperadosa ale z całego świata. Późną wiosną dodałem do tego zbierania kartonowe opakowania od trójpaków...2 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam zapisałem sie na to forum aby dowiedziec sie czy piwo ktorem mam jest cos warte. Posiadam piwo Kasztelańskie ktore stracilo waznosc w 1999 roku. Tak stracilo ważność do spozycia a nadal jest zamknięte. Co o tym myslicie jest to cos warte. A moze ktos chce odkupic? Pozdrawiam i czekam na...
-
Channel: Identyfikacja
-
-
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2024-12-28, 22:27 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment