poszukuje reklamy piwa(najlepiej polskiego) do powieszenia na ogrodzeniu.Długość kilka metrów(min.4m) z jakegoś materiału lub tworzywa!
prosze o kontakt: donaplus@poczta.onet.pl
Najszybciej znajdziesz za granicą( po huraganie ) Latem w czechach po solidnej burzy widziałem reklamę Staropramena ( ok. 8 m) która walała się po ulicy i chodniku. Szkoda,że nie wziąłem.
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy.
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
Witam. Szukam browarnianych rzeczy związanych z miastem Kustrin (Custrin). Butelki, porcelanki, szyldy, etykiety itp. Kupie lub wymienię. Pozdrawiam....
Comment