Doszły mnie słuchy (od Petraxa, co ma 150 m do Kompanii Piwowarskiej), że wypuścili oni na rynek zestaw 6 wafli korkowych. Czy ktoś miałby na zbyciu? Byłbym wielce zobowoiązany. Oto jeden z nich
Poszukiwane - wafle Kompanii Piwowarskiej
Collapse
X
-
Poszukiwane - wafle Kompanii Piwowarskiej
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Może coś w tej sprawie uda się zrobić. Przypomnij się jeszcze za jakiś tydzień na PW, bo pamięć u mnie ostatnio szwankuje.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
150m to lekka przesadaale daleko nie mam. Dodam jeszcze, że wafle są lakierowane i gdyby ktoś załatwił komplecik byłbym dozgonnie wdzięczny
Comment
-
-
Comment
-
Re: Poszukiwane - wafle Kompanii Piwowarskiej
celt_birofil napisal/a
Doszły mnie słuchy (od Petraxa, co ma 150 m do Kompanii Piwowarskiej), że wypuścili oni na rynek zestaw 6 wafli korkowych. Czy ktoś miałby na zbyciu? Byłbym wielce zobowoiązany. Oto jeden z nich
szkoda ze dopiero teraz zauwazylem ten post.
A wiec sam otrzymalem takie wafle z kompanii piwowarskiej a ze ich nie zbieram puscilem w swiat w zamian za Kapsle.
najdziwniejsze jest to ze zwracajac sie do KP w jezyku polskim nie otrzymalem nawet odpowiedzi.Po drugim spröbowaniu tym razem w jezyku angielskim otrzymalem duza przesylke z waflami i Etykietami ale niestety ani jednego Kapsla.sam sie zastanawialem nad tym zjawiskiem -Polskiego nie znaja a po Angielsku nie rozumia?-O dziwo dotyczy to nie tylko kompanii ale innych polskich browaröw röwniezComment
-
-
jezeli juz tam byles to dlaczego wypuszczono Cie z pustymi rekami.Jezeli tak jest ze masz przyjsc znöw w poniendzialek to mozesz chodzis z tygodnia na tydzien i zawsze ktos powie przyjdz w poniendzialek-Albo maja to i daja albo niech nie nie zawracaja glowy.Comment
-
Najprawdopodobniej w KP kompetentna osoba od firmowych gadżetów urzęduje jedynie w jeden dzień w roku albo i rzadziej, bo niestety moje wysiłki spełzły na niczym. Nawet znajomi, którzy w browarze pracują nie potrafili pomóc...Dlatego jeżeli Ci się uda - daj znać jak tego dokonałeś.
Comment
-
Re: Re: Poszukiwane - wafle Kompanii Piwowarskiej
Andi napisal/a
najdziwniejsze jest to ze zwracajac sie do KP w jezyku polskim nie otrzymalem nawet odpowiedzi.
Wysłałem do nich maila po polsku.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Ja zagadałem ze strażnikiem i wpuścił mnie na teren browaru , ale przyszedłem ok. 16.00 i magazyny były już pozamykane ,Comment
-
Otrzymałem różne kapsle i różne wafle , ale o tych nowych nic nie wiedzienli, więc wpisuje się na istę oczekujących jeśli ktoś chciałby sie wymienić
Comment
-
Komitet kolejkowy???
Ja tu byłem pierwszy !!!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Re: Komitet kolejkowy???
celt_birofil napisal/a
Ja tu byłem pierwszy !!!
Przypominaja sie stare, dobre (?) czasy.
(Może mnie nikt nie obruga za pisanie pierduł,
sorry ale jestem poŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment