Mieszkam we Wrocławiu ,często bywam w Niemczech i Czechach . Obowiązkowo bywam co roku w Berlinie na Berlinerbierfestival (można przywieźć około 50 gatunków z całego świata plus niemieckich jeszcze więcej). Dostaję też czasem piwa z innych krajów - ostatnio np. Włochy . W samym Wrocławiu też czasem można dostać coś nowego lub egzotycznego - aktualnie np. z polskich jest browar Góra -górskie,zacer,szwejk, z zagranicznych browar Lwów - porter,lwowskie,1715 i inne - sporo tego.
Zbieram etykiety z piw które wypiłem /3947/,dlatego mam nadzieję na jakąś wymianę.
Mam też sporo etykiet - polskich pn-66 do pn-86,zagranicznych /głównie Australia/,kapsli z wypitych piw i podstawek - chętnie wymienię za nowe piwko.Oferty i propozycje proszę o e-meil; a.g6@wp.pl
Zbieram etykiety z piw które wypiłem /3947/,dlatego mam nadzieję na jakąś wymianę.
Mam też sporo etykiet - polskich pn-66 do pn-86,zagranicznych /głównie Australia/,kapsli z wypitych piw i podstawek - chętnie wymienię za nowe piwko.Oferty i propozycje proszę o e-meil; a.g6@wp.pl
Comment