wymiana w czorstynie. Może ktoś by chciał??

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maryk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.01
    • 55

wymiana w czorstynie. Może ktoś by chciał??

Na wakacjach jadę do Czorsztyna(niedaleko Nowego Targu i trochę dalej od Zakopanego) na 2 tygodnie (w pierwszej połowie lipca). Może ktoś by miał ochote wymienić kapsle za: kapsle, etykiety lub podstawki?? Mam tego trochę z różnych krajów. Problem w tym, że etykiet jest strasznie dużo i nie chce mi się robic temu wszystkiemu zdjęć.
    Ostatnia zmiana dokonana przez maryk; 2006-04-27, 13:47.
  • danio_145
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.02
    • 723

Jeśli odbiłbyś do Sącza(też niedaleko), to bardzo chętnie

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Czechy, Radíkovice, Radíkovice 12, Pivovar na Statku
      heckler
      Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
      2023-08-25, 06:29
    • ART
      2025.01.25 - Czechy, Liberec, Liberecky IPA Festivalek No 11
      ART
      W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.

Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.

Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....
      Start
      2025-01-25
      Koniec
      2025-01-25
      Adres
      Liberec, Široká 302, Azyl Pivni Bar
      2024-10-31, 20:30
    • dadek
      Czechy, Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
      dadek
      Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
      2022-09-29, 01:56
    • dadek
      Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
      dadek
      Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
      W browarze pracują...
      2024-04-11, 23:26
    • dadek
      Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
      dadek
      Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
      Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
      2023-11-01, 19:58
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...