Butelki po Grolschu prosto z Holandii

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jasinski
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.05
    • 1

Butelki po Grolschu prosto z Holandii

Witam!
    Mam do sprzedania 2 skrzynki butelek po Grolschu (oryginalne brązowe, prosto spod Amsterdamu, w kazdej skrzynce znajduja sie 2,3 butelki z plastikowymi kapslami - reszta porcelana, butelki są wymyte i gotowe do sprzedania i wysłania, najlepiej odebrania we Wroclawiu jednak. Zostalo przywiezione 5 skrzynek gdyby było wiecej chętnych. Skrzynki są plastikowe, zielone z logiem Grolscha. Zdjęcia dodam po weekendzie). Zostaly zakupione po 18 euro za piwo, 16x0,45 euro kaucji i 5 euro kaucji za skrzynke i bardzo bylbym zadowolony gdyby udalo mi sie sprzedać skrzynke za 60 zł , a dwie za 110 zł. Oferta moze zostac wycofana gdyz informacje o niej zostaly podane do innych mediów ( ale mocno słowo :P )
    Jakby byly jakies pytania to jestem dostepny pod numerem gadu 1873905
    Pozdrawiam serdecznie

Related Topics

Collapse

• dadek
    Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
    dadek
    W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
    Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
    2023-09-07, 00:42
  • bastion
    Ukraina, Mikolaiv, Sportivna 9, Pub Drunk Patrick.
    bastion
    W obecnej sytuacji, kiedy ze wszystkich stron dochodzą do mnie ponure wiadomości z Ukrainy, postanowiłem na przekór zrobić sobie małą retrospekcje z miejsc w których tam kiedyś byłem, a które być może zostały całkowicie zniszczone.
    Jednym z takich jest mikrus, położony na brzegu...
    2022-04-21, 21:14
  • bastion
    Słowacja, Gemerska Panica 256, Pivovar Jajnekem.[ Bez wyszynku]
    bastion
    W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
    2022-06-22, 20:43
  • bastion
    Słowacja, Banska Bystrica, Zvolenska Cesta 25, Pivovar Baran [ Bez wyszynku]
    bastion
    W 2016 roku, ilostan browarów w Bańskiej Bystrzycy powiększył się o kolejny. Początkowo miał być umiejscowiony w innej części miasta, ale po różnorakich perturbacjach znalazł swoje miejsce na Radvaniu, przemysłowej części Bańskiej Bystrzycy, gdzie mieści się m.in. browar Urpiner....
    2020-09-01, 11:15
  • heckler
    Czechy, Nemcice Nad Hanou, Masarykova 665, Pivovar Němčice
    heckler
    Uff...w końcu granice otwarli i dla śląska. Nie czekając, aż znowu je zamkną 04.07 ruszyliśmy podbijać czeskie browarki. Tym razem wybór padł na browar w miejscowości Němčice nad Hanou. Browar powstał już na jesieni 2019 roku, ale właściciele nie mieli wymaganych pozwoleń i na początku...
    2020-07-07, 15:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...