Odstąpię tajską koszulkę z browarem Chang i Singha. Najchetniej za etykiety z rycerzami lub innymi ciekawymi motywami.
Koszulka Chang i Singha
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Firmowy pub Artezana znajduje się na terenie browaru i działa w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym w piątki i soboty w godzinach 13:00 - 22:00.
W malutkim przeszklonym pomieszczeniu przypominającym kontener jest bar z ośmioma nalewakami, dwa stoliki (w tym jedna kanapa) i fikołki przy barze....-
Channel: Mazowieckie
-
-
Witam!
Mam kilka (4-5) zbędnych, nieużywanych szklanek Browaru PINTA (0,5 l). Chętnie wymieniłbym je na jakieś inne szkło do piwa. Mile widziane współczesne pokale lub szklanki (kufle raczej odpadają) z małych polskich browarów (w tym także kontraktowych, restauracyjnych,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Mittweidaer Loewenbraeu, Singha Gold
Singha Gold
produkcja Mittweidaer Loewenbraeu Hartmansdorf
Zakupione w Auchan Wrocław
Silnie słodowe, bardzo jasne, mało trwała piana.
Ogólnie nic specjalnego.
Stawiam 3-
Channel: Niemcy
2004-02-04, 23:47 -
-
Dobre piwo w małych ilościach. Pite przeze mnie miało 5 % alkoholu - to zwykła Singha - Singha Gold miała właśnie 6%.
Niestety po jednym wieczorze gdy go nadużyłem już nie tknąłem tego piwa więcej - piłem inne tajskie piwa.
Dopóki pije się w niewielkich...-
Channel: Tajlandia
-
-
Zalega mi w szafie koszulka Hinano Tahiti. Czarna, rozmiar M - dla osobnika około 170 cm.
Ma jeden szkopuł - jest to raczej koszulka do kolekcji niż do noszenia
Jeszcze przed założeniem postanowiłem ją uprać, i okazało się że nadruk na plecach tego nie lubi... Jest więc...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2012-10-24, 17:38 -
- Loading...
- Koniec listy.