Koszulka Chang i Singha

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • warzechow
    Porucznik Browarny Tester
    • 2005.07
    • 354

Koszulka Chang i Singha

Odstąpię tajską koszulkę z browarem Chang i Singha. Najchetniej za etykiety z rycerzami lub innymi ciekawymi motywami.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Błonie, Grodziska 15, Pub browaru Artezan
    pebejot
    Firmowy pub Artezana znajduje się na terenie browaru i działa w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym w piątki i soboty w godzinach 13:00 - 22:00.
    W malutkim przeszklonym pomieszczeniu przypominającym kontener jest bar z ośmioma nalewakami, dwa stoliki (w tym jedna kanapa) i fikołki przy barze....
    2020-06-09, 11:32
  • Chmielnicki
    [Zamienię] Szklanki PINTA / Koszulka KOŹLAKI
    Chmielnicki
    Witam!

Mam kilka (4-5) zbędnych, nieużywanych szklanek Browaru PINTA (0,5 l). Chętnie wymieniłbym je na jakieś inne szkło do piwa. Mile widziane współczesne pokale lub szklanki (kufle raczej odpadają) z małych polskich browarów (w tym także kontraktowych, restauracyjnych,...
    2012-09-28, 15:21
  • pjenknik
    Hartmannsdorf, Singha Gold
    pjenknik
    Mittweidaer Loewenbraeu, Singha Gold
    Singha Gold
    produkcja Mittweidaer Loewenbraeu Hartmansdorf
    Zakupione w Auchan Wrocław
    Silnie słodowe, bardzo jasne, mało trwała piana.
    Ogólnie nic specjalnego.
    Stawiam 3
    2004-02-04, 23:47
  • piwo
    Boon Rawd, Singha
    piwo
    Dobre piwo w małych ilościach. Pite przeze mnie miało 5 % alkoholu - to zwykła Singha - Singha Gold miała właśnie 6%.

Niestety po jednym wieczorze gdy go nadużyłem już nie tknąłem tego piwa więcej - piłem inne tajskie piwa.

Dopóki pije się w niewielkich...
    2002-06-18, 15:35
  • franekf
    Koszulka Hinano Tahiti
    franekf
    Zalega mi w szafie koszulka Hinano Tahiti. Czarna, rozmiar M - dla osobnika około 170 cm.
    Ma jeden szkopuł - jest to raczej koszulka do kolekcji niż do noszenia
    Jeszcze przed założeniem postanowiłem ją uprać, i okazało się że nadruk na plecach tego nie lubi... Jest więc...
    2012-10-24, 17:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...