Kolekcjonerzy czeskich birofiliów poszukiwani!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Kolekcjonerzy czeskich birofiliów poszukiwani!

Sprawa trochę nietypowa...
    1 i 2 lipca w katowickim Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku odbędzie się polsko-czeska zabawa. Organizują ją m.in. panowie związani z chorzowskim Rebel Barem. W planach m.in. konsumpcja Budvara i Zlatopramena z beki, czeskie potrawy, koncerty czeskich zespołów muzycznych (nie tylko folklor!!!) itp.
    I tu właśnie pojawia się prośba organizatorów, którzy chcieliby zaprosić do udziału w imprezie kolekcjonerów czeskich birofiliów (wszelakiej maści). Będzie okazja do zaprezentowania swojej kolekcji na specjalnym stoisku, w planach są też krótkie wstawki sceniczne o czeskiej kulturze piwnej, które fachowcy (być może) zechcieliby przeprowadzić.
    Czy są chętni do udziału w takim przedsięwzięciu? Jeśli tak, chętnie skontaktuję ich z organizatorem, który za moim pośrednictwem serdecznie zaprasza do współpracy...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

• pieczarek
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.06
    • 5011

Mam ze 30 czeskich metalowych otwieraczy pokazanych w tym temacie:

Na imrezę się jednak nie wybiorę. Gdyby ktoś z uczestników tego lipcowego spotkania dojrzał tam kolekcjonera podobnych ustrojstw, to proszę mu podać namiary na mnie. Mam trochę takiego złomu na wymianę.

Comment

• Leslie
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2006.03
      • 48

Czeska kolekcja

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
      1 i 2 lipca w katowickim Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku odbędzie się polsko-czeska zabawa. Organizują ją m.in. panowie związani z chorzowskim Rebel Barem. W planach m.in. konsumpcja Budvara i Zlatopramena z beki, czeskie potrawy, koncerty czeskich zespołów muzycznych (nie tylko folklor!!!) itp.
      I tu właśnie pojawia się prośba organizatorów, którzy chcieliby zaprosić do udziału w imprezie kolekcjonerów czeskich birofiliów (wszelakiej maści). Będzie okazja do zaprezentowania swojej kolekcji na specjalnym stoisku, w planach są też krótkie wstawki sceniczne o czeskiej kulturze piwnej, które fachowcy (być może) zechcieliby przeprowadzić.
      Czy są chętni do udziału w takim przedsięwzięciu? Jeśli tak, chętnie skontaktuję ich z organizatorem, który za moim pośrednictwem serdecznie zaprasza do współpracy...
      Jestem czeskim kolekcjonerem.
      Interesuja mnie szczegóły i warunki uczestnictwa w tej imprezie.
      Moge przedstawić czeskie etykiety i podstawki.
      Katowice sa niedaleko, może coś z tego bedzie.
      Ewentualnie prosze o kontakt na PW.

Leslie (Czechy)

Comment

• Doodeck
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.05
        • 1612

Jako że mieszkam nieopodal WPKiW oraz namiętnie degustuję czeskie piwa, na pewno się pojawię .
        Mam sporo czeskich (i tych starszych - czechosłowackich) etykiet, bardzo chętnie udostępnię swój zbiór.
        Dalekosiężny
        Obserwator
        Obiektów
        Dynamicznie
        Epatujących
        Ciekawymi
        Koncepcjami

Comment

• iommi
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.07
          • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leslie
          Interesuja mnie szczegóły i warunki uczestnictwa w tej imprezie.
          Moge przedstawić czeskie etykiety i podstawki.
          Katowice sa niedaleko, może coś z tego bedzie.
          Ewentualnie prosze o kontakt na PW.

Leslie (Czechy)
          Szczegółowy program imprezy "Łączy nas Olza" z rozbiciem na godziny ma być w przyszłym tygodniu. W każdym razie w kwestii kolekcjonerów sytuacja wygląda tak - organizatorzy zapewniają stoisko, na którym można wygodnie zaprezentować swoje czeskie zbiory. Sposób ich wyeksponowania jest jeszcze do uzgodnienia, bo zależy m.in. od ilości chętnych i charakteru zbiorów.
          Będę uzupełniał ten temat we wszystkie szczegóły, ale jeszcze raz w imieniu organizatorów zapraszam.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• Maggyk
            Szara Adminiscjencja
            🍼
            • 2004.05
            • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
            Po konsultacji z Artem moglibyśmy się pojawić. Mamy trochę czeskiego szkła do pokazania. Nie jest to może imponująca kolekcja, ale gotowi jesteśmy ją zaprezentować. Jest w niej kilka szkiełek z minibrowarów. Proszę zatem o kontakt do organizatora.
            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
            Piwo domowe -
            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5617

Kontakt otrzymałam już dosyć dawno, organizator się do tej pory nie odezwał i właściwie to teraz się zastanawiam czy ta impreza wogóle się odbędzie?
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• iommi
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.07
                • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                Kontakt otrzymałam już dosyć dawno, organizator się do tej pory nie odezwał i właściwie to teraz się zastanawiam czy ta impreza wogóle się odbędzie?
                Odbędzie się, ale cóż... Kontakty wszystkich, którzy zgłosili chęć wystawienia czeskich kolektybiliów przekazałem. Sami zainteresowani otrzymali też kontakt do organizatora. A skoro się kontaktowali, a on nie odpowiedział, to mnie wypada co najwyżej przeprosić. W swoim imieniu, bo to ja byłem tu przekaźnikiem, choć za niekonsekwencję osób z grona organizatorów, trudno mi odpowiadać.
                A więc finał jest chyba taki - impreza "Łączy nas Olza" się odbędzie, zapowiedziane atrakcje (łącznie z piwem beczkowym) się nie zmieniają... A reszta niech pozostanie milczeniem.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

nie no rozumiemy i Ciebie przecież nie winimy. pozostaje nam życzyć udanej imprezy tym którzy się wybiorą.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Doodeck
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.05
                    • 1612

Tutaj znajdziecie program imprezy: http://www.otwartyslask.pl/
                    Dalekosiężny
                    Obserwator
                    Obiektów
                    Dynamicznie
                    Epatujących
                    Ciekawymi
                    Koncepcjami

Comment

Przetwarzanie...
                    X