ma pytanie ile warta jest porcelanka Hansy Stettin. MAm propozycję wymiany, a na piwowariach itp. się nie znam wogóle. HANSA to wytwórnia wód mineralnych. Podobno rzadka rzecz. pozdro.
Hansa Stettin
Collapse
X
-
-
Porcelanka jest raczej tylko dla szczecińskich patriotów. Ja zbieram tylko piwne, więc najlepiej napisać do brzeczki (użytkownik "brzeczka"). Mieszka w Szczecinie, to powinien sie orientować.Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
Related Topics
Collapse
-
Poszukuje porcelanek/butelek z Stettin. Wymienie sie za inne porcelanki lub odkupie. Czego szukam z porcelanek miedzy innymi:
H. Zimermmann Gotzlow/Bolinken
K. Sydow
Franz Theel Stolzenhagen
H. Wegener
F. Wegner
Dr. C.L. Weitze
B. Schulz Zullchow
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
-
Witam. Mam małe pytanie odnośnie porcelanki którą znalazłam w wykopie pod fundamenty domu. Porcelanka miała taki napis: J. Pueschel Glogau. Z góry dziękuję za udzieloną odpowiedź. Pozdrawiam.
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Koledzy
chcialbym sie rozeznac troche w rynku tego typu puszek. Czy moglby mnie ktos poinformowac ile bylbym w stanie uzyskac za taka puche w Polsce? Dziekuje!
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Nieopodal Pragi w wiosce Březová-Oleško od września 2019 roku działa browarek Vlastenec. Prace nad jego otwarciem trwały aż osiem lat, ale właściciel dopiął swego i w rodzinnej restauracji można napić się pysznego piwka
. Prostokątny, piętrowy budynek może nie jest najpiękniejszy, ale...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment