Puzzle BRAX - SZUKAM I OFERUJĘ

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grothesk
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.11
    • 811

Puzzle BRAX - SZUKAM I OFERUJĘ

Witam!

Uporządkowałem wczorajsze giełdowe zdobycze i postanowiłem zapytać się szanownych Forumowiczów zbierających podstawki czy byliby zainteresowani ewentualną wymianą na podstawki - puzzle Brax'a? Stworzyłem nawet w tym celu w profesjonalnym programie graficznym (Paint ) mapkę z oferowanymi i poszukiwanymi wzorami:

Jeśli ktoś poszukuje posiadanych przeze mnie dubletów a oferuje te wzory, których ja jeszcze nie mam (niekoniecznie puzzle), proszę o kontakt na PW, chętnie się wymienię!

z piwnymi pozdrowieniami,
    Grothesk

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    New Riga's, Puzzle IPA Mosaic
    e-prezes
    New Riga's to dość spory rzemieślniczy browar w małym miasteczku Leszkowo pod Moskwą. Dość spory, by sobie pozwolić na rozlew do puszek. Jest stałym bywalcem rosyjskich festiwali piwnych, a i czasem wyjeżdża na europejskie kraftowe sceny. Jego stoisko na Minsk Craft Beer Festiwal znajdowało...
    2019-04-22, 07:40
  • pebejot
    Szwajcaria, Winterthur, Neumarkt 7-11, Brauhaus Winterthur
    pebejot
    Lokal firmowy browaru Brauhaus Sternen z miasta Frauenfeld, znajdujący się w Winterthur.
    Dojście z głównego dworca kolejowego zajmuje kilka minut, lokalizacja bardzo przyjemna, przy samej starówce.
    Lokal jest niewielki, ale oferuje dość spory ogródek, gdzie piwo spożywa się w...
    2023-09-05, 05:09
  • SwinskiRyjek
    Bobik słodowany
    SwinskiRyjek
    Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.

To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...
    2025-02-13, 18:23
  • etman
    Warzenie bez kompromisów, Randy Mosher (wydanie polskie)
    etman
    Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.

Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.

Zawiera polski dodatek...
    2025-01-03, 00:43
  • pebejot
    Czechy, Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
    pebejot
    Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
    Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
    2024-12-31, 11:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...