Mam 9 wzorów próbek reklamówek (chyba) bilboardów Okocimia. Wydaję mi się, że były wykorzystywane do badania rynku, gdyż uzyskalem je kilka lat temu od firmy zajmującej sie reklamą dla Okocimia. Nie kojarzę takich bilboardów na ulicy i nie wiem czy były kiedykolwiek zastosowane. Rozmiar ok. 40 x 20 cm. Sprezentuję chętnym na takie dość nietypowe kolekcjonerskie fanty. Skany poniżej.
Próbki reklam Okocimia.
Collapse
X
-
piątka , szostka i ósemka sa niezłe- szczególnie 6-tka. Szkoda że zostały użyte na bilboardach.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Related Topics
Collapse
-
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...-
Channel: Austria
-
-
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing
Oferty proszę kierować na...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:44 -
-
Historia tego mikrusa jest pokręcona jak obecne dzieje Ukrainy. Browar rzemieślniczy Dva Kuma powstał w Severodoniecku w 2011 i tam działał kilka lat.
Kiedy w 2014 zaczęła się zawierucha wojenna, właściciel postanowił przenieść technologie do Kijowa. Wraz z nią przyjechało dwóch...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Trafiłem na kilka reklam browaru w Kartuzach, ale na wszystkich występuje on jako przedstawiciel innych browaru. Czy wiadomo coś więcej na temat jego samodzielnej działalności i asortymentu produkcji. W załączeniu reklama oraz pocztówka i zdjęcie z serwisu fotopolska...
-
Channel: Historia
-
-
Cześć
Zobaczcie co wpadło mi na ścianę:
https://www.facebook.com/Onet/photos...type=3&theater
Liczba zgłoszeń na razie mierna, więc nagrody na tę chwilę są praktycznie od ręki:
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment