Odświeżam temat: nadal poszukuję etykiet z piw klasztornych (również z motywem klasztornym) oraz etykiet polskich piw koszernych. Ewentualna wymiana bądż kupno.
dobrze żeś go odświerzył dopiero teraz go odczytałem
masz jakiś spis czy skany tego co masz?
akurat Szczyrzyca juz nie mam ale koszernych krajowych to sporo jeszcze zostało
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Odświeżam temat: nadal poszukuję etykiet z piw klasztornych (również z motywem klasztornym) oraz etykiet polskich piw koszernych. Ewentualna wymiana bądż kupno.
Ponownie odświeżam temat. Tym razem do poszukiwanych dodaje Radlery oraz etykiety z motywem świątecznym. Czekam, czekam na odzew
orientuje się ktoś, czy istnieje coś na styl piw koszernych w innych krajach (nie licząc oczywiście Izraela), czy to tylko polskie zjawisko?
jeśli ktoś zna jakieś zagraniczne etykiety z motywem żydowskim niech da znać, będę wiedział czego szukać...
chętnie także kupię polskie etykiety koszerne (kontakt przez PW)
pozdrawiam i mokrego Dyngusa życzę (żeby gardło zostało zmoczone dobrym piwkiem )
orientuje się ktoś, czy istnieje coś na styl piw koszernych w innych krajach (nie licząc oczywiście Izraela), czy to tylko polskie zjawisko?
jeśli ktoś zna jakieś zagraniczne etykiety z motywem żydowskim niech da znać, będę wiedział czego szukać...
chętnie także kupię polskie etykiety koszerne (kontakt przez PW)
pozdrawiam i mokrego Dyngusa życzę (żeby gardło zostało zmoczone dobrym piwkiem )
Niemcy - Simcha lub Simha. Do Polski sprowadzana przez importera z (chyba)Mińska Maz. lub Ostrowii Maz.
Witam,
Posiadam 6 etykiet z piw koszernych na wymianę z browarów:
Gdańsk ,Legnica ,Wrocław ,Szczecin ,Głubczyce i Warka.
Wymienię na etykiety z motywem kobiecym .
mam etykiety swiąteczne i kobiety do wymiany za etykiety z takim samym motywem lub podstawki i kapsle polskie kontakt na e mail brandysmarek@poczta.onet.pl
Comment