Podstawki za kapselki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zwirast
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.11
    • 26

Podstawki za kapselki

Witam wszystkich zainteresowanych, jest do wymiany taka oto kolekcja podstawek, niestety, nie załączyłem jeszcze wszystkich fotek, ale sukcesywnie to zrobię. Interesuje mnie wymiana za kapselki polskie i zagraniczne, w tym że na pierwszym miejscu kolekcjonuję polskie po sygnaturach. Oczekuję propozycji, fotek itp.
    Attached Files
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Witam tez mam podstawki polskie i zachodnie na wymiane lecz bez foto!
    wymienie tez na kapselki.
    Pozdrawiam

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19258

To trzeba było być w Żywcu, bo tam worami kapsle przywozili ja mam tylko kilkanaście sztuk, więc chyba się nie załapię

Comment

• ARTHUR
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.07
        • 2338

Dlaczego nie moze masz takie jakich ja nie mam kapselkow.A co do mojej wycieczki do Zywca to jak mialbym to zrobic z pracy sie zwolnic to niemozliwe by bylo.
        Pozdrawiam Arthur

Comment

• zwirast
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2005.11
          • 26

Jeśli chodzi o kapselki to oczywiście też na wymiankę coś mam, większość to polskie, pozdrawiam

Comment

• ARTHUR
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2338

Interesuja mnie kapselki wszystkie-polski i caly swiat.To jak mozemy sie dogadac na wymiane ja podstawki,a ty kapselki?
            Pozdrawiam

Comment

• zwirast
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2005.11
              • 26

Właśnie pozbywam się podstawek i nowe mnie nie interesują, wymiana kapselki za kapselki w naszym przypadku jest jedyną z możliwych, no chyba że masz jeszcze jakiś pomysł? W razie czego fotki kapsli można wysłać.

Comment

• ARTHUR
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2338

Witam jak tak to nie ma sprawy mozemy sie powymieniac na kapselki?Jakie kapselki cie interesuja podaj kraj czy wszystkie?A na PW podaj mi adres e/mail to ci fotki powysylam kapselkow jakie mam na wymiane!
                POZDRAWIAM

Comment

Przetwarzanie...