Posiadam kapsle zachodnie,wschodnie oraz polskie na wymiane.
Kapsle!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURInteresuje kogos wymiana.
Moglbym odpowiedziec Twoim Postem
Posiadam kapsle zachodnie,wschodnie oraz polskie na wymiane.
Troche KonkretowComment
-
Wg mnie rubryka "Gielda - S - K - Z " działa w przypadku osoby dającej posta iż proponuje wymianę w ten sposob iż opisuje ona w miarę dokladnie co posiada na wymianę i w miarę dokladnie - czego oczekuje wzamian (lub w odwrotnej kolejności). Nie pownno być tak iż osobę ktora założyła post (a więc niejako zachęca Forumowiczow do dilu z nią) trzeba ciągnąć za język i podpytywać co łaskawie chce wymienić/kupić/sprzedać. Teraz w dobie neta ludzie są leniwi jak pierogi - wszystko trzeba podać na tacy i zachęcić - czasami nawet wpisanie hasła do przegladarki internetowej lub wyslanie maila jest "zbyt" męczące... Obawiam się że przy tak lakonicznym opisie jaki podałeś nie zasypie Cię lawina propozycji wymiennych , no chyba że dasz opis typu "mam jakieś kapsle na wymianę , nie chcę mi się ich opisywac jedynie podam iż pierwszy z nich jaki podnioslem ma napis Haberbusch i Schiele"Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURJak to za malo to prosze podac jakie karaje cie interesuja!
Bo ja dalem ogol kapsli jakie mam na wymiane!2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CooperWg mnie rubryka "Gielda - S - K - Z " działa w przypadku osoby dającej posta iż proponuje wymianę w ten sposob iż opisuje ona w miarę dokladnie co posiada na wymianę i w miarę dokladnie - czego oczekuje wzamian (lub w odwrotnej kolejności). Nie pownno być tak iż osobę ktora założyła post (a więc niejako zachęca Forumowiczow do dilu z nią) trzeba ciągnąć za język i podpytywać co łaskawie chce wymienić/kupić/sprzedać. Teraz w dobie neta ludzie są leniwi jak pierogi - wszystko trzeba podać na tacy i zachęcić - czasami nawet wpisanie hasła do przegladarki internetowej lub wyslanie maila jest "zbyt" męczące... Obawiam się że przy tak lakonicznym opisie jaki podałeś nie zasypie Cię lawina propozycji wymiennych , no chyba że dasz opis typu "mam jakieś kapsle na wymianę , nie chcę mi się ich opisywac jedynie podam iż pierwszy z nich jaki podnioslem ma napis Haberbusch i Schiele"
OK!dziekuje za obszerna informacje co nalezaloby zrobic!
Tak wiec podam panstwa jakie mam kapselki na wymiane:
NIEMCY
USA
KANADA
BELGIA
HOLANDIA
WLOCHY
MEKSYK
FRANCJA
AUSTRIA
BRAZYLIA
BULGARIA
AYSTRALIA
CHINY
ARGENTYNA
CHORWACJA
WEGRY
DANIA
CZECHY
GRECJA
UKRAINA
SLOWACJA
POLSKA
NORWEGIA
Zainteresowanych prosze o kontakt na PW
skzny kapselkow moge wyslac na e-maile
Pozdrawioam ArthurComment
-
Chcac zakonczyc ten temat powiem krotko.
Juz przestala mnie ta wymiana interesowac a mam do wymiany
NIEMCY okolo 4000 kapsli tylko do wymiany
POLSKA okolo 900 roznych kapsli do wymiany i jeszcze okolo 100 innych krajowComment
-
hehe, Andi przyznaj się że masz 2000 Warsteinerów i 1000 Beck'sów, no i ewentualnie 1000 tych samych Paulanerów na wymianę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURMasz dubli 4000 tys. z Niemiec ....Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekSkoro Arthur domniemywa, że Andi ma 4000 tys. - czyli 4 miliony - kapsli, to całkiem możliwe, że jest wśród nich 2000 Warsteinerów, 1000 Beck'sów itd.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURMasz dubli 4000 tys. z Niemiec czy kazdy inny rodzaj,bo jak dubli to ja mam ok.15tys.
i tak samo z polskimi kapselkami,a co do innych kapselkow to wymien kraje?2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURA czy ja podalem ten temat tylko do Andiego sa tez inni uzytkownicy i do nich tez to jest skierowane
Taka mam nadzieje ze innych uzytkownikow to zainteresuje.2800 nowe piwa opisałem na forum
Comment