Chętnie wymienię lub kupię za ludzką cenę brakujące mi kapsle z serią kodów umieszczonych na rewersie sierpeckich kapsli (wzór z pieczęcią). Posiadam ich trochę na wymianę a dokladna liste oferowanych i poszukiwanych moge podeslac na maila. Nie zamieszczam jej tutaj azeby nie zasmiecac naszego serwera a pozatym lista ta zmienia sie co jakis czas i tylko gdy wyślę Ci ja osobiscie masz pewnosc że o3masz wersję aktualną. Proszę najchętniej o odpis na PW z podaniem od razu maila pod jaki mam wysłać listę. Ponadto - z racji miejsca gdzie przebywam - mogę zaoferować również kapsle z Irlandii (i trochę z UK) - głownie po napojach , piwne w znaczniej mniejszej ilości.
Jestem również zainteresowany rewersami Sierpca z II serii tzn na czarny kapsel na piwo Mocne (i ewent analogiczne na kapsel biały - jeśli takowe wyszły choć nie widzialem) - tych jednak nie mam żadnych w dublu i nie mam nawet pojęcia ile ich wyszło. Z serii tej mam tylko 1 kapsel w zbiorze
Posiadam aktualny adres korespondencyjny w Polsce a więc wysyłając mi kapsle nie narażasz się na oplaty wysyłki za granicę.
Jestem również zainteresowany rewersami Sierpca z II serii tzn na czarny kapsel na piwo Mocne (i ewent analogiczne na kapsel biały - jeśli takowe wyszły choć nie widzialem) - tych jednak nie mam żadnych w dublu i nie mam nawet pojęcia ile ich wyszło. Z serii tej mam tylko 1 kapsel w zbiorze
Posiadam aktualny adres korespondencyjny w Polsce a więc wysyłając mi kapsle nie narażasz się na oplaty wysyłki za granicę.
Comment