ZmyślnyPlan ver. 2.0 beta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Seta
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 6964

ZmyślnyPlan ver. 2.0 beta

Poniieważ zmyślny plan w poprzedniej wersji chyli się ku upadkowi proponuję zmienić zasady wymiany.
    Pomysł mam taki - dogaduje się np. dwóch forumowiczów zbierających podstawki. Uzgadniają warunki, np: każdy wysyła do drugiego po 100 RÓŻNYCH polskich podstawek piwnych ze swoich podwójnych.
    O wymianie informują na forum, np. w tym wątku. Z czasem możnaby wprowadzić wzorem Allegro "gwiazdki" za udaną wymianę. Liczba gwiazdek świadczy oczywiście o solidności "wymieniacza". Wtedy jeżeli ktoś nowy i niesprawdzony chciałby się przyłączyć do zabawy można by postawić warunek, że on pierwszy wysyła birofilie i dopiero gdy trafią do adresata z gwiazdkami - ten wysyła swoje.
    Nawet jeżeli spośród otrzymanych nie znajdziesz nic interesującego nic nie tracisz, bo za swoje podwójne otrzymujesz inne podwójne, które możesz wysłać komuś innemu w ramach "Zmyślnego planu ver 2".
    Czekam na opinię - wykończymy Allegro!!
    Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
  • Shlangbaum
    • 2005.03
    • 5828

hmmm, straszny dopiero będzie burdel

Tak przecież działa forumowe targowisko. Jak ktoś ma coś na wymianę to ogłasza i inni sie zgłaszają. Pożerałoby to czas na śledzenie i miejscse na browarbizie. Lepiej zachować stary model tyle, że Ci, którzy nie odeślą powinni dostać kopa w odwłok na najbliższej giełdzie lub inym spotkaniu

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Bombadil13
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.05
      • 2479

Jak dla mnie to nic nowego. Istnieje przecieć już zwyczaj wymian na browarze. Napisało do mnie już kilku forumowiczów, czy chciałbym się wymieniać i to czynię. Sam piszę do innych oferując wymiany. Zasady wymian ustalamy na PW i jazda. Raz jest dużo nowych kolektybiliów, raz mniej, ale krążą dublety po kraju (i zagranicy- bo i takie wymiany przez browar są możliwe) i co jakiś czas dostarczają mi sporo radości.

Przy okazji dziękuję wszystkim za wymiany
      Poszukuję

Comment

• Seta
        • 2002.10
        • 6964

No dobra - to zostaje po staremu...
        ... ale jakby ktoś wszedł w wymianę podstawek 100 za 100 (różnych!) to dajcie znac na priv lub tu...
        Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• Seta
          • 2002.10
          • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
          ... ale jakby ktoś wszedł w wymianę podstawek 100 za 100 (różnych!) to dajcie znac na priv lub tu...
          Pierwsza wymiana wysłana - z Panem Miodkiem zdecydowaliśmy się na wymianę 200 różnych polskich podstawek piwnych. Miodek ma dużo większą klolekcję ode mnie więc pewnie mniej wyłowi z mojej paczki niż ja z jego, ale on z kolei bedziej ucieszy się z każdej nowości...
          O wynikach wymiany poinformujemy...

Comment

Przetwarzanie...