Wszedłem w posiadanie etykietek z Bojanowskiego browaru współczesnych i starszych,chetnie wymienie się na szkło piwne.Zdjęcia umieszczę jeżeli będzie potrzeba.
zamieszczam fote etykiet,interesuje mnie szkło z polski i zagranicy choc nie powiem potrzebuje kilka polskich.te na samym dole to etykirty z krotoszyna razem 19 wzorów z Bojanowa.
Pytanie to może i już było ale ja nie znalazłem
Jak odkleić etykietki samoprzylepne? Takich jest coraz więcej i szlak mnie trafia jak kupie sobie a etykietki po degustacji nie mogę odkleić.
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Historia tego mikrusa jest pokręcona jak obecne dzieje Ukrainy. Browar rzemieślniczy Dva Kuma powstał w Severodoniecku w 2011 i tam działał kilka lat.
Kiedy w 2014 zaczęła się zawierucha wojenna, właściciel postanowił przenieść technologie do Kijowa. Wraz z nią przyjechało dwóch...
Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
Dominantą rynku jest spory gotycki...
Różne są pomysły na miejsca dla mikrusów, ale takiego jeszcze przynajmniej ja nie przerabiałem. Zwyczajny market który mieści się w Targowym Centrum Ajwarowski. Biorę sobie wózeczek, po czym jeżdżąc między półkami na środku hali, objawia się waląca po oczach jak to ma w swoim zwyczaju,...
Comment