Witam poszukuje krawatki i kontry od piw z Browarów w Poznaniu, czy ktoś posiada takie na zbyciu lub wymianę. Pozdrawiam wassup007
Krawatki i kontry z Poznania
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...-
Channel: Wielkopolskie
2022-06-19, 18:09 -
-
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
W programie m.in.:
– ciekawostki piwne;
–...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Witam, Poszukuję polskie kontry i krawatki. W zamian inne kontry i krawatki polskielub polskie etykiety.Zainteresowani niech pisza na PW. Pozdrawiam
-
2009-12-16, 14:11 -
-
Jak w temacie. Kupie krawatki z browaru w Zamościu i poznańskiego Reddsa.
Takie jak te z załączonych zdjęć....-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment