Mam około 30 belgijskich wafli. Chętnie je wymienie na polskie. Jestem na gg od 7.00 do 15.00 pod numerem 4806286
Belgijskie podstawki - wymienie na polskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filoMam około 30 belgijskich wafli. Chętnie je wymienie na polskie. Jestem na gg od 7.00 do 15.00 pod numerem 4806286
Z góry dziekujęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Mam jeszcze mało wafli wiec może mnie interesować naprawde sporo wzorów. Jeśli nie można przez gg, to prosze o kontakt: robertk14@wp.pl. Napisz jakie masz na zbyciu podstawki i z pewnością dojdziemy do porozumienia.Comment
-
Napisz proszę czy owe podstawki czasami pochodzą od polskiego dystrybutora piw belgijskich. Który miał swoje stoisko na Poznańskiej Polagrze. Jeśl itak musze cię zmartwić, kolekcjonerzy wafli z ukierunkowaniem na Belgię mają je wszystkie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filoMam jeszcze mało wafli wiec może mnie interesować naprawde sporo wzorów. Jeśli nie można przez gg, to prosze o kontakt: robertk14@wp.pl. Napisz jakie masz na zbyciu podstawki i z pewnością dojdziemy do porozumienia.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nie wiem, skąd pochodzą te podstawki. Po prostu dostałem je. Ale może być, ze pochodzą z Polagry.
Cyborg - nie bywam na giełdach. Napisz do mnie e-maila i sie porozumiemy. Jak masz tak dużo dubletów, to z pewnością coś wybiorę (np. Niechanowo alb Spiż Wrocław). Mam także kilka innych zagranicznych na zbyciu.Comment
-
Cyborgu nie wiedziałem, że zbierasz polskie podstawki? Powiedzmy od połowy lat 90tych mam jeszcze kilkadziesiąt braków, więc może i ja coś dla siebie znajdę .
Mam sporo podstawek do zaoferowania .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberCyborgu nie wiedziałem, że zbierasz polskie podstawki? Powiedzmy od połowy lat 90tych mam jeszcze kilkadziesiąt braków, więc może i ja coś dla siebie znajdę .
Mam sporo podstawek do zaoferowania .
Dobra, Filo> tajemniczy z Ciebie człowiek (profil dalej pusty...), więc postaram się poza Forum z Tobą dogadać.
Ps. Jak jeszcze przejmę kolekcję MWA, to już w ogóle będę mieć dubletów, że hej!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel...
Ps. Jak jeszcze przejmę kolekcję MWA, to już w ogóle będę mieć dubletów, że hej!
To naturalny odruch dla zwykłych ludzików, ale czy dla cyborga nie nazbyt pretensjonalnebla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatNo Marcelino, a skąd u Ciebie takie hurtownicze zapędy?
To naturalny odruch dla zwykłych ludzików, ale czy dla cyborga nie nazbyt pretensjonalne
A tam pretensjonalne... Im więcej wafli = tym więcej dubletów = tym więcej możliwości wymiany = tym więcej nadziei na długie zimowe wieczory na porządkowaniu kolekcjiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Do rzeczy: np. gdyby Filo, tudzież ktoś inny, był w posiadaniu wafli, które uzupełniłyby te dwie skromne serie, to Cyborg byłby szczęśliwyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDo rzeczy: np. gdyby Filo, tudzież ktoś inny, był w posiadaniu wafli, które uzupełniłyby te dwie skromne serie, to Cyborg byłby szczęśliwyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment