Mam około 30 belgijskich wafli. Chętnie je wymienie na polskie. Jestem na gg od 7.00 do 15.00 pod numerem 4806286
Belgijskie podstawki - wymienie na polskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filoMam około 30 belgijskich wafli. Chętnie je wymienie na polskie. Jestem na gg od 7.00 do 15.00 pod numerem 4806286
Z góry dziekujęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Mam jeszcze mało wafli wiec może mnie interesować naprawde sporo wzorów. Jeśli nie można przez gg, to prosze o kontakt: robertk14@wp.pl. Napisz jakie masz na zbyciu podstawki i z pewnością dojdziemy do porozumienia.Comment
-
Napisz proszę czy owe podstawki czasami pochodzą od polskiego dystrybutora piw belgijskich. Który miał swoje stoisko na Poznańskiej Polagrze. Jeśl itak musze cię zmartwić, kolekcjonerzy wafli z ukierunkowaniem na Belgię mają je wszystkie.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika filoMam jeszcze mało wafli wiec może mnie interesować naprawde sporo wzorów. Jeśli nie można przez gg, to prosze o kontakt: robertk14@wp.pl. Napisz jakie masz na zbyciu podstawki i z pewnością dojdziemy do porozumienia.Chyba najprościej będzie się dogadać na jakiejś giełdzie... => najbliższe wydarzenia kolekcjonerskie
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nie wiem, skąd pochodzą te podstawki. Po prostu dostałem je. Ale może być, ze pochodzą z Polagry.
Cyborg - nie bywam na giełdach. Napisz do mnie e-maila i sie porozumiemy. Jak masz tak dużo dubletów, to z pewnością coś wybiorę (np. Niechanowo alb Spiż Wrocław). Mam także kilka innych zagranicznych na zbyciu.Comment
-
Cyborgu nie wiedziałem, że zbierasz polskie podstawki? Powiedzmy od połowy lat 90tych mam jeszcze kilkadziesiąt braków, więc może i ja coś dla siebie znajdę.
Mam sporo podstawek do zaoferowania.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeberCyborgu nie wiedziałem, że zbierasz polskie podstawki? Powiedzmy od połowy lat 90tych mam jeszcze kilkadziesiąt braków, więc może i ja coś dla siebie znajdę.
Mam sporo podstawek do zaoferowania.
W międzyczasie Cyborg odziedziczył trochę wafli tu i ówdzie, podostawał z browarów i stowarzyszeń, a do tego dokonał kilku nieprzemyślanych zakupów oraz kilku przemyślanych (nie)wrogich przejęć cudzych kolekcji
Mam chyba większość, poza rarytasami, które Kolega Grzeber za ciężkie pieniądze na aukcjach kupuje (ale te wafle mają raczej więcej niż kilkanaście lat...)
Dobra, Filo> tajemniczy z Ciebie człowiek (profil dalej pusty...), więc postaram się poza Forum z Tobą dogadać.
Ps. Jak jeszcze przejmę kolekcję MWA, to już w ogóle będę mieć dubletów, że hej!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel...
Ps. Jak jeszcze przejmę kolekcję MWA, to już w ogóle będę mieć dubletów, że hej!
To naturalny odruch dla zwykłych ludzików, ale czy dla cyborga nie nazbyt pretensjonalnebla bla blaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatNo Marcelino, a skąd u Ciebie takie hurtownicze zapędy?
To naturalny odruch dla zwykłych ludzików, ale czy dla cyborga nie nazbyt pretensjonalne
A tam pretensjonalne... Im więcej wafli = tym więcej dubletów = tym więcej możliwości wymiany = tym więcej nadziei na długie zimowe wieczory na porządkowaniu kolekcjiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Do rzeczy: np. gdyby Filo, tudzież ktoś inny, był w posiadaniu wafli, które uzupełniłyby te dwie skromne serie, to Cyborg byłby szczęśliwyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelDo rzeczy: np. gdyby Filo, tudzież ktoś inny, był w posiadaniu wafli, które uzupełniłyby te dwie skromne serie, to Cyborg byłby szczęśliwyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...