Chetnie się wymienię masówką po 20-30 szt danego wzoru. Głównie oferuje Konstancin, Okuniew, Jabłonowo, starsza Warszawa, Pokrówka + coś tam jeszcze.
Chętnych proszę o PW.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Witam wszystkich kolekcjonerów .
Nadszedł czas na ukierunkowanie mojej kolekcji .
Wymienię na etykiety z duńskich browaŕów oraz browaru czarnkowskiego
najchętniej wymienię wszystkie etykiety z danego zdjęcia
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...