Wymiana masówką - etykiety

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Wymiana masówką - etykiety

Chetnie się wymienię masówką po 20-30 szt danego wzoru. Głównie oferuje Konstancin, Okuniew, Jabłonowo, starsza Warszawa, Pokrówka + coś tam jeszcze.
    Chętnych proszę o PW.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• Shedao
    Pokrówka, Gminna 57, Browar Jagiełło
    Shedao
    Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
    W samym browarze mamy całkiem...
    2025-01-07, 13:39
  • Grygajestem
    Wymiana kapsli
    Grygajestem
    Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
    2022-07-13, 13:59
  • emeryt1576
    wymiana
    emeryt1576
    Witam,czy ktoś chce wymienić podstawki pod piwo na etykiety stare PRL i nowsze lub na inne podstawki?proszę pisać podeślę zdjęcia na maila.
    2021-09-16, 21:19
  • tete123
    Masówka na wymianę
    tete123
    Witam wszystkich kolekcjonerów .
    Nadszedł czas na ukierunkowanie mojej kolekcji .
    Wymienię na etykiety z duńskich browaŕów oraz browaru czarnkowskiego
    najchętniej wymienię wszystkie etykiety z danego zdjęcia
    2021-02-08, 18:43
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...