kolekcjonuję przede wszystkim miniaturki alkoholi do 50ml. jeżeli posiadasz jakies i chcesz je wymienić na cos zwiazanego z piFkiem- zapraszam. wymienię za stare etykiety piwne, heinekeny w metalowych butelkach i inne
miniaturki
Collapse
X
-
Pełne czy puste?
Mam kilka mogę wymienić na poszukiwane przeze mnie polskie podstawki piwne.
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej -
Kurcze, nie dawno miałem Grolscha takiego ale wypiłem w przypływie imprezowego szałuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arek-mkolekcjonuję przede wszystkim miniaturki alkoholi do 50ml. jeżeli posiadasz jakies i chcesz je wymienić na cos zwiazanego z piFkiem- zapraszam. wymienię za stare etykiety piwne, heinekeny w metalowych butelkach i inne
aha
mam jeszcze szklanki:
BUD 2006 FIFA World Cup Germany Official BeerComment
Related Topics
Collapse
-
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-07-17, 11:14 -
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-22, 09:22 -
-
Кваси - Гуцульська крафтова пивоварня «Ципа» - вул. Центральна, 163.
Kvasy, to spora wieś położona w dolinie Czarnej Cisy, w otoczeniu pięknych karpackich krajobrazów.
Wieś słynie ze źródeł wód mineralnych, od czego...-
Channel: Ukraina
2018-07-13, 20:59 -
-
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...-
Channel: Rumunia
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment