Jeśli ktoś z Was ma zbędne bądź zdublowane podstawki od naszych południowych sąsiadów to niech da mi znać, bardzo chętnie dokupię brakujące mi w kolekcji wzory (nowsze, starsze - wszystkie te, których nie mam) lub wymienię za podstawki polskie lub krajów ościennych, ewentualnie za etykiety, kapsle etc.
Kupię podstawki czeskie i/lub słowackie
Collapse
X
-
głos wszechadmina: proszę nie używać samych wielkich liter w tematach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GrotheskJeśli ktoś z Was ma zbędne bądź zdublowane podstawki od naszych południowych sąsiadów to niech da mi znać, bardzo chętnie dokupię brakujące mi w kolekcji wzory (nowsze, starsze - wszystkie te, których nie mam) lub wymienię za podstawki polskie lub krajów ościennych, ewentualnie za etykiety, kapsle etc.
Mam kilka podstawek np.z czech ZUBR,Staropramen,Starobrno,Svijany
a,z slowacji mam:Zlaty Bazant,Topvar
Niestety skanow nie moge podac,gdyz aparat jest popsuty!
Comment
-
-
niepoprawny czechofil
Młody junaku pamiętaj: zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach!
WISŁA MISTRZ!
Comment
-
-
Z czeskich posiadam tylko to.mam jeszcze polskie i niemieckie.wszystko do sprzedania
kontakt na radeksokol@wp.pl lub radeksokol@o2.pl
Last edited by radeksokol1; 2007-01-08, 21:01.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaSama masówka nic nie warta.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTależ ostatnio zgryźliwy piernik z Ciebie wychodzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radeksokol1Z czeskich posiadam tylko to.mam jeszcze polskie i niemieckie.wszystko do sprzedania
kontakt na radeksokol@wp.pl lub radeksokol@o2.pl
Dzięki za fatygę, ale jak to już ktoś ładnie skomentował, to sama masówka :-) TAKICH wafli mam 5 pudeł, jak chcesz to Ci wyślę po 5szt każdego Mimo wszystko dzięki za chęci...
Comment
-
-
Comment
-
Comment