Szyld / reklama Okocim
Collapse
X
-
Chodzi mi o to czy ma na to papier. Browary nie rozdają takich rzeczy bez papierów i albo jest to ich własnością, albo własnością lokalu. Papier musi być. Inaczej ja przy pomocy dwu kolo idę oberwać jakiejś knajpie logos i daje anons, że mam na sprzedaż. Tak to każdy może.Last edited by e-prezes; 2006-12-27, 17:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesChodzi mi o to czy ma na to papier. Browary nie rozdają takich rzeczy bez papierów i albo jest to ich własnością, albo własnością lokalu. Papier musi być. Inaczej ja przy pomocy dwu kolo idę oberwać jakiejś knajpie logos i daje anons, że mam na sprzedaż. Tak to każdy może.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Prezes k... wyluzuj. Na jakiej wogóle podstawie podejżewasz, że plafon został skradziony? Sprzedawców na giełdach i na Allegro też tak podchodzisz? Plafon jest stary, kilkuletni conajmniej. Umowa go obejmująca napewno dawno już wygasła.
O co Ci chodzi? Okres masz, czy co?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Własność to własność! I żadne mi tu zasiedzenie nie chodzi w rachubę. Przestańcie pieprzyć o okresie, bo to zaczyna być nudne. Kolo chce coś sprzedać to jedynym, najlepszym miejscem gdzie można spylić towar niewiadomego pochodznia jest Allegro. To jest forum dyskusyjne, to se dyskutujemy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesWłasność to własność! I żadne mi tu zasiedzenie nie chodzi w rachubę. Przestańcie pieprzyć o okresie, bo to zaczyna być nudne. Kolo chce coś sprzedać to jedynym, najlepszym miejscem gdzie można spylić towar niewiadomego pochodznia jest Allegro. To jest forum dyskusyjne, to se dyskutujemy
* z tego co wiem tyle ma się czasu na zgłoszenie ew. roszczeń. ale nie jestem prawnikiem.
Przykładowo jak podpisałbym z Tobą umowę Tomku, że zostawię Tobie na przechowanie np. w domu na okres roku jakiś sprzęt i bym go w wyznaczonym czasie nie odebrał - no to jak sądzisz - taki nieodebrany grat zajmujący Twoje miejsce - czyją jest własnością jeśli ja się nie chcę zgłosić po jego odbiór?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
U mnie w firmie wisiałby jako towar obcy. Są takie, które wiszą od lat. Przykład domowy nie jest tutaj dobry.
Zatem pytanie, jeśli chciałbym fakturę na ten czy inny towar będący kiedyś własnością browaru czy rzeczony sprzedawca lub jego pośrednik może mi ją wystawić, a jeśli nie to dlaczego?Last edited by e-prezes; 2006-12-27, 19:49.
Comment
-
Comment