czy moze ktos z lublina chce wymienic sie kapslami ? Mam 34 lata kolekcjonuje polskie i zagraniczne kapsle
prosze o maila : rafalmizura@wp.pl
Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika raffal13
czy moze ktos z lublina chce wymienic sie kapslami ? Mam 34 lata kolekcjonuje polskie i zagraniczne kapsle
prosze o maila : rafalmizura@wp.pl
Pozdrawiam
Mnie interesuje wymiana,ale jestem ze Szczecina.
mam kapselki zachodnie i polskie na wymiane np.Kanada,Niemcy i wiele innych krajow.
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Comment