Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpraga
Wyświetlenie odpowiedzi
Koszulki na podstawki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpraga Wyświetlenie odpowiedziOstatni zakupiłem opakowanie koszulek na podstawki na cztery kieszenie wymiar 10x15 po 25 sztuk za 13 zł
w office depot 10 takich kosztuje 8 PLN.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpraga Wyświetlenie odpowiedziOstatni zakupiłem opakowanie koszulek na podstawki na cztery kieszenie wymiar 10x15 po 25 sztuk za 13 zł
Томэк
Comment
-
-
Tomuś czy wiadomo już coś więcej, czy nadal czekasz na oferty? pół roku minęło, a Ty zamilkłeś i nie wiemy jak się sprawy mają. czyśbyś zrezygnwał z tego pomysłu?Moja kolekcja: http://kolekcja-midura.pl
Comment
-
-
W temacie cisza, a ja w międzyczasie dorobiłem się segregatora na podstawki firmy Dikappa. Mieści on standardowo ok. 90 podstawek (można dokupić więcej ale koszulki są z grubej folii więc dużo więcej się nie zmieści) i jest o tyle fajny, że mieszczą się w nim wszelkie, możliwe podstawki. Kieszonki są nawet ciut za duże i za luźne bo cieńsze podstawki mogą wypadać.
Co do minusów: wymiary - jest duuuży i ciężko go umieścić gdzieś w standardowych szafkach, no i cena nowego jest stanowczo nie do zaakceptowania.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ponieważ Grzeber i mnie zaciekawił więc poszukałem. Znalazłem to:
Jeśli to ten album (a pewnie ten) to jest bardzo fajny i baaaardzo drogi. Można sobie kupić jeden na najcenniejsze podstawki w kolekcji ale mnie osobiście i na to byłoby szkoda pieniędzy. Jednak nie ma to jak segregator Herlitz i nowa kolekcja koszulek foliowych w Tesco :-)
Comment
-
-
Ja swój kupiłem używany od osoby która pozbywała się niepotrzebych gratów z mieszkania. Kosztował mnie dużo mnie niż nowy, którego raczej za taką cenę bym sobie nie kupił bo ciekawsze są segregatory niemieckiego klubu IBV. Cena podobna ale format trochę poręczniejszy i mieszczą nie 90 podstawek jak Dikappa ale 210.
Jak będę miał chwile to zamieszcze porównawcze zdjęcie zwykłego segregatora i Dikappy.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedzi... Kosztował mnie dużo mnie niż nowy, którego raczej za taką cenę bym sobie nie kupił bo ciekawsze są segregatory niemieckiego klubu IBV. Cena podobna ale format trochę poręczniejszy i mieszczą nie 90 podstawek jak Dikappa ale 210.
Comment
-
Comment