Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
tyskie-wisła kraków-szklanki
Collapse
X
-
witam, ponawiam pytanie, ma ktoś może komplecik na zbyc
viu?? chętny jestem i to bardzona szklanki oczywiscie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BEERBOYS1998a miałbyś dla mnie taki komplecik??
Comment
-
a miałbym
priv
p.s. w Galerii Kazimierz w Almie też widziałem tą promocjęOstatnia zmiana dokonana przez BEERBOYS1998; 2007-02-14, 16:38.Comment
-
Podpinam się pod temat.
Za ten komplet z przyjemnością oddam komplet szklanek żużlowych Tyskiego z promocji Nasze najlepsze, Nasi najlepsi. W grę wchodzi komplet (4 szklanki) leszczyński lub zielonogórski."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Related Topics
Collapse
-
Witam, jak co roku Tyskie wypuszcza na święta życzenia na etykietach.
Czy ktoś wie, jakie są etykiety w tym roku?
pozdrawiam-
Channel: Promocje piwne
-
-
Jak w temacie
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Podczas dzisiejszego pobytu w hurtowni KP dowiedziałem się o promocji Tyskiego.
Szczegóły:
Kupując 5 tyskich otrzymujesz 1 szklankę. Jest 8 wzorów szklanek, po cztery na okolice Leszna i 4 na okolice Zielonej Góry. Miałem przyjemność widzieć jedną z nich. Jest to typowa szklanka...-
-
-
Na Śląsku okol. Katowic promocja Tyskiego . Odbieramy paszport Księstwa Piwnego, zbieramy pkt za zakup piwa i wymieniamy na nagrody ( koszulki, kufle itd.) Więcej szczegółów na stronie ksiestwopiwne.pl . Kolekcjonerzy ze Śląska macie farta bo tylko w tamtym rejonie taka promocja a szkoda
-
-
-
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...-
Channel: Piwo - konkretnie
wczoraj, 16:00 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment