Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych, ale tylko z piw wypitych przez siebie. Mam obecnie ponad 3400 sztuk na koncie. Chciałbym powiększyć swoją kolekcję o piwa uwarzone przez domowe browary. Proszę o kontakt osoby, które mogłyby sprzedać mi takie piwa.
Kolekcja piw wypitych przez siebie.
Collapse
X
-
Najlepszym sposobem na wejście w posiadanie piw domowych jesy przyjazd na jedną z giełd birofilistycznych. Najbliższa jest w Krakowie http://www.browar.biz/wydarzenia.php?id=142
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rrebiszJestem kolekcjonerem etykiet piwnych, ale tylko z piw wypitych przez siebie. Mam obecnie ponad 3400 sztuk na koncie. Chciałbym powiększyć swoją kolekcję o piwa uwarzone przez domowe browary. Proszę o kontakt osoby, które mogłyby sprzedać mi takie piwa.
Comment
-
-
Kolekcja piw wypitych przez siebie
Zbieram etykiety z piw ale tylko z tych, które sam wypiłem. Obecnie mam ponad 4300 sztuk, zarówno polskich jak i zagranicznych. Jeżeli ktoś mógłby pomóc mi w powiększeniu kolekcji proszę o kontakt (interesują mnie także browary domowe). Z góry dziękuję piwnej braci.
Comment
-
-
Kolekcja piw wypitych przez siebie.
Zbieram etykiety z piw ale tylko z tych, które sam wypiłem. Obecnie mam ponad 4300 sztuk, zarówno polskich jak i zagranicznych. Jeżeli ktoś mógłby pomóc mi w powiększeniu kolekcji proszę o kontakt (interesują mnie także browary domowe). Z góry dziękuję piwnej braci.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rrebisz Wyświetlenie odpowiedziZbieram etykiety z piw ale tylko z tych, które sam wypiłem. Obecnie mam ponad 4300 sztuk, zarówno polskich jak i zagranicznych. Jeżeli ktoś mógłby pomóc mi w powiększeniu kolekcji proszę o kontakt (interesują mnie także browary domowe). Z góry dziękuję piwnej braci.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rrebisz Wyświetlenie odpowiedziZbieram etykiety z piw ale tylko z tych, które sam wypiłem. Obecnie mam ponad 4300 sztuk, zarówno polskich jak i zagranicznych. Jeżeli ktoś mógłby pomóc mi w powiększeniu kolekcji proszę o kontakt (interesują mnie także browary domowe). Z góry dziękuję piwnej braci.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rrebisz Wyświetlenie odpowiedziZbieram etykiety z piw ale tylko z tych, które sam wypiłem. Obecnie mam ponad 4300 sztuk, zarówno polskich jak i zagranicznych. Jeżeli ktoś mógłby pomóc mi w powiększeniu kolekcji proszę o kontakt (interesują mnie także browary domowe). Z góry dziękuję piwnej braci.
Comment
-
-
Posty są dwa, żeby nikt nie miał wątpliwości, że przeczytał dokładnie to, co widzi i więcej się nie dziwił.
Jeśli chodzi o etykiety, to mam podobna kolekcję: zbieram flaszki i kapsle od spitych przeze mnie piwek.
A jeżeli już szykujecie paczki do autora tematu, to możecie drugi komplet wysłać mi...Pijast Piwodziej :D
Comment
-
-
Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych, ale tylko z piw wypitych przez siebie. Mam obecnie ponad 3400 sztuk na koncie. Chciałbym powiększyć swoją kolekcję o piwa uwarzone przez domowe browary. Proszę o kontakt osoby, które mogłyby sprzedać mi takie piwa.Zbieram etykiety z piw ale tylko z tych, które sam wypiłem. Obecnie mam ponad 4300 sztuk, zarówno polskich jak i zagranicznych. Jeżeli ktoś mógłby pomóc mi w powiększeniu kolekcji proszę o kontakt (interesują mnie także browary domowe). Z góry dziękuję piwnej braci.Last edited by silvian; 2009-01-27, 12:00."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
To mamy pić razem z Tobą?!Domowych piwek przyjmę każdą ilość, etykiety sam Ci poodklejam.Szczegóły na PW„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Większość postów Rrebisza połączyłem w jeden wątek, jako mały prztyczek za spamowanie. Znalazłem też podobne ogłoszenie Kolegi z 2007r, które stało się wiodącym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment