posiadam trzecią tajemnicę złotego środka z serii podkładek browaru Lech w dublecie, a nie posiadam drugiej tajemnicy. czy nie chciałby ktoś zamienić się danymi wzorami? proszę o kontakt na pw.
Tajemnice złotego środka
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Chwilę temu wydane trafiły do mnie dwie książeczki związane z historycznymi Browarami Grodziskimi SA.
https://www.browar.biz/centrumpiwowa...-wojciechowski
Antoni Thum - Jak zawładnąłem... -
Witam serdecznie,
małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.
W obu...-
Channel: Przedstaw Się!
2018-12-14, 16:04 -
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.