Poszukuję flaszek z tego browaru, a także z Volpersdorf (Wolibórz) - miejscowości w Sudetach Środkowych. Pozdrawiam
Silberberg (Srebrna Góra)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skakacznie wiedziałem że w Silberberg był browar, masz może foto jakiejś porcelanki zamykającej którąś z poszukiwanych przez Ciebie flaszek?Comment
-
Cześć!
Fajnie miec na forum kogos z niedaleka Może się zmówimy i wybierzemy się do Pani razem, z propozycją nie do odrzucenia?
Miałbyś może coś ciekawego z naszych okolic na sprzedaż? Kamieniec, Złoty Stok, Bielawa, Dzierżoniów, Piława, Pieszyce, Ząbkowice, Ziębice oraz cała Kotlina Kłodzka - to "rejon" mojej eksploracji
Pozdrawiam,
Wojtek vel wojciexComment
-
Cześć!
Fajnie miec na forum kogos z niedaleka Może się zmówimy i wybierzemy się do Pani razem, z propozycją nie do odrzucenia?
Miałbyś może coś ciekawego z naszych okolic na sprzedaż? Kamieniec, Złoty Stok, Bielawa, Dzierżoniów, Piława, Pieszyce, Ząbkowice, Ziębice oraz cała Kotlina Kłodzka - to "rejon" mojej eksploracji
Pozdrawiam,
Wojtek vel wojciex
Kamieniec - 2szt.
Henryków -2
Nowa Ruda mam Bielawa mam Ziębice coś ponad 30 szt. itd
PozdrawiamComment
-
Cześć!
Może podesłałbyś zdjęcia flaszek z Kamieńca, Henrykowa, Ziębic...
Zresztą, prosiłbym o zdjęcia całej kolekcji, jeśli to możliwe.
Miałbyś coś na sprzedaż/wymianę?
Jutro będę na giełdzie we Wrocławiu. Zobaczymy czy coś ciekawego się trafi.
Pozdrawiam!Comment
-
Comment
-
No to nie komentuj, tylko wyrażaj się po polsku, a wszystkim będzie lżej.
Akurat browar w Srebrnej Górze nigdy nie miał w nazwie "Dampfbrauerei", a "Stadtbrauerei", więc nie mógł mieć "parowej" butelki. Domyślam się, ze w takim razie butelki z tego browaru ciebie nie interesują.Comment
Comment