Witam wszystkich. jestem świeżo upieczonym kolekcjonerem szklanek, zbieram z 3 miesiące. Lecz ma kolekcja liczy już kolo 80szt. A jak to w każdej kolekcji bywa zdarzają się "duble" i ja właśnie takie też posiadam. Pisze dlatego iż wiem że każdy duble posiada a najlepsze co z nimi można zrobić to wymiana. Dlatego też zrobiłem foto swoich. W GRĘ WCHODZI JEDYNIE ZAMIANA, NIE SPRZEDAJE!!! Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt
Szklanki - zamiana
Collapse
X
-
Wiesz właśnie wymieniłem się za nie z marianem1920 i został mi tylko 1 egzemplarz ale to do mojej kolekcji. Ale daj mi 1-2 dni to postaram się załatwić bo wiem z kąd mogę wykombinować jeszcze 1 sztukę. Wieczorem napisze czy m się udało lub jutro OKSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
OK. ZAŁATWIŁEM JESZCZE JEDNĄ TAKĄ SZKLANECZKĘ, Zamieść foto tego co ty masz na wymianę lub wyślij mi na maila kwasu_pl@o2.pl czekam na informację. Pozdro 600Szkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TBKKurcze mam to popakowane ale zainteresowanych prosze o kontakt maureta@wp.plJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Ale kto oferuje ja czy TBK ?? jeśli o mnie chodzi to na początku tematu zamieściłem fotki, a co do TBK to nie mam ziellonego pojęcia bo nadalnie otrzymałem żadnego foto. Stary zamieść gdzieś fotki, na maila też nie odpisujeszSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plAle kto oferuje ja czy TBK ?? jeśli o mnie chodzi to na początku tematu zamieściłem fotki, a co do TBK to nie mam ziellonego pojęcia bo nadalnie otrzymałem żadnego foto. Stary zamieść gdzieś fotki, na maila też nie odpisujeszJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment