Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
carlsberg nowa butelka
Collapse
X
-
-
W porzadku! Ale napisz mi proszę co w nim tak ci smakuje. Smak, aromat... itd.
Comment
-
-
smak mi odpowiada - moze to dziwne ale nie przepadam za zapachem piwa, nie lubie tez mocnego piwa ale lubie je pic, w klubie, w domu ze znajomymi, na imprezie
nie swiadczy to o moim znawstwie ale nie czuje sie z tym zle - pije to co mi smakuje i sprawia przyjemnosc
i przy okazji nie potepiam innych ze lubia to czego ja nie lubie
Comment
-
-
Kto tu kogo potępia? Dla mnie możesz pić co chcesz i ile chcesz.
Ps. Dalej mi nie napisałaś co cię urzekło w tym smaku ?
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miaumiauskoro tak zle postrzegasz Carlsberga i nie mozesz uwierzyc ze ktos moze je lubic/pic - to co bys polecil zebym sprobowala? :-)
Ja moge polecic BOSMANA czerwonego,DOM KOLSCH,BITTBURGER
Twoje zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNikt tu nikogo nie krytykuje. Po prostu chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył co w tym piwe jest wspaniałego. Ot co!
Smak! To jedyny koncerniak, który uznaję - jest naprawdę SMACZNY! Żadne tam Heinekeny sreny, Kompanii Piwowarskiej też do ust nie biorę, nooo, chyba że Reddsik na deserek Nie, nie pijam tylko Carlsberga, jestem smakoszem piw niepasteryzowanych i pszeniczniaków no i różne wynalazki typu piwa aromatyzowane (nie mylić z Karmi ). To tyle... Na temat gustów się nie dyskutuje. Wczoraj np. poczęstowałem znajomego Amberem, Piwo Żywe - na co mi odparł, wiesz co, ja chyba wolę Żywca. Analfabetyzm smakowy, albo jak to mówi moja mama "pewnie narkotyki tam dosypują"...
Comment
-
Comment